imdaaattt!! arkadaşlar ikisorum var yardım

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
96
arkadaşlar 15 aylık bir kızım var ve yaklaşık 1 aydır iştahsız hiç birşey yemiyor yediği tek şey, 1biberon mama ve biberon süt başka hiçbirşey ağzına sürmüyobenneyaptımki nolcak böyle yaa çok üzülüyorum en son 1 hafta önce 6.dişini patlattı,acab bu yüzdenmi iştahsızlığı senağlama

ve ikinci sorumda arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır YASMİN adlı doğum kontrol hapını kullanıyorum ve hap 21 adet ve hapım bittikten sonra 4. gün regl oluyordum hep ama bu sefer daha hapımın bitmesine 6 gün varken,regl oldum yani 10 gün erken regl oldum acaba haptanmı kaynaklanıyor yoksa rahimde yumurtalıklarımda mı bir sorun var
benneyaptımki:sm_confused:

Bence bunu k.doğum doktorunla vakit geçirmeden paylaş. Bebeğinin iştahsızlığı konusuna gelince müzmin iştahsız bebek annesi olarak Allah yardımcın olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor

cnm öncelıkle meraba bende 1.5 yıldır evlıyım ve bende yasmını kullanıyorum aynı sorun bendede oldu doktora gıttım fakat stres dedı gercı streslı bı dönemde degıldım ama sen yınede bı uzmana gorün fakat ciddi bi sorun oldugunu zannetmıyorum

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ilk fırsatta gideceğim ve ilacı içmiyorum 4 gündür zaten , yalnız regl miktarım fazla ... umarım kötü bişey yoktur..benneyaptımki

öncelikle 10.-14. hapları alırken damlar tarzda az miktarda kanamalar görülebilir ancak miktar olarak fazla ise mutlaka doktora görünün. lütfen en kötüsünü düşünerek korkmayın, en kısa zamanda doktora görünerek sorularınıza cevap alın.

çok ama çok teşekkür ederim ve hala doktor bulamadığım için hala gidemedim artık en sonunda devlete ait bir hastaneden her hangi bir dra gideceğim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…