- Konu Sahibi xocaliptusx
benim lekelerimde inanılmaz çoktu yüzüm resmen kahverengi olmuştu
ama doğumdan sonra altı ay içinde hepsi geçti hatta önceden çok az güneş lekelerim vardı
onlar bile geçti.
naısl kendiliğindenmi geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim lekelerimde inanılmaz çoktu yüzüm resmen kahverengi olmuştu
ama doğumdan sonra altı ay içinde hepsi geçti hatta önceden çok az güneş lekelerim vardı
onlar bile geçti.
ah be canım üzüldüğün şeye bak ... çok kolay bir çözümü var.. üyelerimizden filizistanbulun yorumlarını bir oku..cilt lekeleri bölümünde..ben çok memenun kaldım arkadaşlara yazıyorum şimdi.umarım sende memnun kalırsınkızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!
arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim lekeler başladı Bepanthen merhem aldım az önce Bariz belirgin lekelerim var şu an göz etrafında Bu gece başlıyorum ışe yarayıp yaramadığını mutlaka yazıcam Herkesin cildi aynı değil ama belki işe yarar... Bi ümit :kedi:
sonuç ne oldu arkadaşım,yazarsan sevinirim.
gayet iyi geldi Bepanten merhem.... hamileliğim yaza denk geldi ve ara sıra kremini arada merhemini kullandım ayrıca dışarı güneşe çıkarken de nivea nın 50+ faktörlük güneş kremini kullandım ve sonuç harika Leke falan yok Çooook az var ama 10 günlük lohusayım ve neredeyse kalmadı... Tavsiye ediyorum....
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum doğum yapalı 2,5 yıl oldu yüzümde lekeler kaldı ne yaptıysam geçiremedim şu anda pembe maske kullanıyorum onun faydası olurmu bilmiyorum pisikolojim bozuldu bana yardım edecek kimse yokmuuuuuuuu
benimde hamilik lekelerim var ve geçmek bilmiyor yapmadığım denemedim hiçbirşey kalmadı cildiyeye bile gittim geçer gibi olup tekrar çıkıyor dışarı bile çıkmama rağmen nasıl rengi koyulaşıyor anlamış değilim delirmek üzereyim