• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaaat hamilelik lekeleri!!!

arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim lekeler başladı Bepanthen merhem aldım az önce Bariz belirgin lekelerim var şu an göz etrafında Bu gece başlıyorum ışe yarayıp yaramadığını mutlaka yazıcam Herkesin cildi aynı değil ama belki işe yarar... Bi ümit :kedi:

canlar pirinç suyuylada yüzünüzü silebilirsiniz
rlekeler için faydalı diye biliyorum a.s

kızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!
ah be canım üzüldüğün şeye bak ... çok kolay bir çözümü var.. üyelerimizden filizistanbulun yorumlarını bir oku..cilt lekeleri bölümünde..ben çok memenun kaldım arkadaşlara yazıyorum şimdi.umarım sende memnun kalırsın

arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim lekeler başladı Bepanthen merhem aldım az önce Bariz belirgin lekelerim var şu an göz etrafında Bu gece başlıyorum ışe yarayıp yaramadığını mutlaka yazıcam Herkesin cildi aynı değil ama belki işe yarar... Bi ümit :kedi:

sonuç ne oldu arkadaşım,yazarsan sevinirim.

sonuç ne oldu arkadaşım,yazarsan sevinirim.

gayet iyi geldi Bepanten merhem.... hamileliğim yaza denk geldi ve ara sıra kremini arada merhemini kullandım ayrıca dışarı güneşe çıkarken de nivea nın 50+ faktörlük güneş kremini kullandım ve sonuç harika Leke falan yok Çooook az var ama 10 günlük lohusayım ve neredeyse kalmadı... Tavsiye ediyorum.... :21:

gayet iyi geldi Bepanten merhem.... hamileliğim yaza denk geldi ve ara sıra kremini arada merhemini kullandım ayrıca dışarı güneşe çıkarken de nivea nın 50+ faktörlük güneş kremini kullandım ve sonuç harika Leke falan yok Çooook az var ama 10 günlük lohusayım ve neredeyse kalmadı... Tavsiye ediyorum.... :21:

bebeğiniz hayırlı olsun.güle güle büyütün.
cvp için teşekkür ederim.

benim yüzümde de hamilelik maskesi oluştu. göz çevremde çok belirgindi.
önce yanı gül özlü krem ardından aynı sefa kremi kullandım iyi geldi.
özellikle aynı sefa kremi tavsiye ederim.

cildinize ne yaparsnız yapın dışarı çıkarken muhakkak güneş losyonu uygulayın.leke oluşmasına engel oluyor.

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum doğum yapalı 2,5 yıl oldu yüzümde lekeler kaldı ne yaptıysam geçiremedim şu anda pembe maske kullanıyorum onun faydası olurmu bilmiyorum pisikolojim bozuldu bana yardım edecek kimse yokmuuuuuuuu

benimde hamilik lekelerim var ve geçmek bilmiyor yapmadığım denemedim hiçbirşey kalmadı cildiyeye bile gittim geçer gibi olup tekrar çıkıyor dışarı bile çıkmama rağmen nasıl rengi koyulaşıyor anlamış değilim delirmek üzereyim

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum doğum yapalı 2,5 yıl oldu yüzümde lekeler kaldı ne yaptıysam geçiremedim şu anda pembe maske kullanıyorum onun faydası olurmu bilmiyorum pisikolojim bozuldu bana yardım edecek kimse yokmuuuuuuuu

benimde hamilik lekelerim var ve geçmek bilmiyor yapmadığım denemedim hiçbirşey kalmadı cildiyeye bile gittim geçer gibi olup tekrar çıkıyor dışarı bile çıkmama rağmen nasıl rengi koyulaşıyor anlamış değilim delirmek üzereyim

Size kesinlikle argan yağı ve shea yağı öneririm.bizim burda satılıyo isteyene yardımcı olurum.doğallığı konusunda şüpheniz olmasın :)))
iyi geldiğine şahit ıoldum :))

2009 yılında doğum yaptım,denemediğim şey kalmadı.bir ara expigment iyi gibi geldi ama kısa sürede geri geldi lekeler. en etkili olanı, soğan suyu ve elma sirkesi karışımı!!! biraz can yakıcı ama 15 gün içerisinde düzenli kullanımla etkisini gösteriyor. denemeye değer...

Konu biraz eskimiş ama kizlar ben dogum oncesi son iki ayi ve doğumdan sonra bir ay kadar hep kasindim geceleri agliyordum kasinmaktan ve her yerimde bu kasintilar yuzunden izler kaldi 8 ay oldu hala gecmeedi.bi turlu cildiyeye de gidemedim acikcasi neden bu kasintilarin oldugunu bile anlamayan doktorlara guvenmiyorum care bulacaklar diye.benim durumumda olan varsa yardim edebilir mi her yerim yara izi yuzum hariç tabi.

Back