• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaaat hamilelik lekeleri!!!

xocaliptusx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
218
21
643
kızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!

ne zaman doğum yaptın canım.bende hamileyim lekem çok aşırı değil ama yinede rahatsız oluyorum.araştırdım sheida diye bir markaya kafayı taktım leke kremi ,sürme, rimel sipariş ettim. leke kremi hamillelik,yaşlılık,ilaç kullanımından oluşan lekelere etkiliymiş.ayrıca hamileyken de kullanıyormuşsun.2 gündür sürüyorum.içinde e vitamini c vitamini ve meyan kökü varmış.
ve cildin rengini açıyormuş.ben önce vichy nin temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum sonra elma sirkesi sürüyorum.sonrada leke kremini sürüyorum.bişey söylemek için çok erken .

teşekkürler kızlar
ama herşeyi denedim
sadece kimyasal peeling kaldı ama o da korkutucu geliyo açık tenliyim doğum yaptıktan sonra dermolojika die pahalı bi marka bütün setini aldım gündüz leke açıcı gece leke açıcı güneş ışığını geri yansıtıcı, temizleyici,pirinç tozlu peling ama lekem aynen duruyo en son dr.ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü yaptım ama nafile çok üzülüyorum ne yapabilirim CEYGAM benim leke artık 3-4 yıllık faydası olurmu

merhaba
üzgünüm mesajınızı yeni gördüm
ürün mucizevi ve eminim sorununuzu ortadan kaldıracak dediğiniz gibi bir çok ürün kullanmışsınız bunuda kullanmanızı tavsiye ederim hiç bir kaybınız olmayacak
hoşçakalın sevgiler....

:jeyyar:süprizzzzzmerhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım mesajları okuyuncada paylaşmak istedim arkadaşımın yüzünde dogum lekeleri vardı ve 5 senedir ugraşıyodu yapmadıgı ve almadıgı şey kalmadı çok paralar harcadı ve hiçbir işe yaramadı.sonra suriyeden bir krem getittirdi size yemin ederim 5.sürüşünde yüzünde hiçbişey kalmadı gözümle görmesem inanmam aslında arkadaşımın dayısı kullanmış bu kremi adamın cildi okadar kötüymüşki sivilceler lekeler gitmedigi doktor kalmamış ve en sonunda botox yaptırmış dahada kötü olmuş sonra bu kremi kullnıyo ve cildi kaymak gibi olmuş kızda zaten dayısını görünce aldı bıktı artık para verip hiçbi sonuç alamamaktan bende görmesem asla böyle bişey sizlere söylemem kimsenin vebalini istemem eger düşünürseniz elimden geldigi kadar yardım olmak isterim mail adresimi vereyim gulsahkultur@hotmail.com bana mail atarsınız yardımcı olurum allah herkese şifa versin ii günler

gülşahcığım neden burda ürünün adını vermiyorsun ürün ismi vermeme gibi bir yasak yok sitede.burda herkes umut bekliyo burası paylaşım formu iyi yada kötü herşey paylaşılıyor sende bişi kaybetmezsin

vallahi benimde lekelerim çıkıyor hamilelikten ama fazla takmıyorum..en kesin çözümü lazer Allah büyük bir doğurayım hemen ankaraya gidip lazer yaptıcam inşallah..

Selammm arkadaslarr benımde hamılelık lekelerı goz cevremde olusmaya baslamıstıkı Kuzenım krem almak yerıne herhangı bırr gunes kremı yada losyonu kullanmamı tavsıye ettı...cıkmaya baslayan lekelerr 1 ay ıcınde yok oldu...Bunu kullanmak ıcın gunessden korunmak yada dısarı cıkarken kullanmak gerekmıyoo...Hergun yuzunuze surunnn evde...Inanın faydasını goruceksınız..Ben NIVEAnınkını aldım,ama farketmezzz butunn gunes kremlerı etkılı olcagına emınımm...vereliniortak

kızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!

Merhabalar,
Arkadaşım benimde hamilelikte yüzümde çok çirkin görünen lekeler olmuştu,

Bepanthen Merhem kullandım 1 hafta sürmeden geçti hamilelik süresince ve doğumdan sonrada hep kullandım.Doğum yaptım ve yüzümün hiç bir yerinde leke yok. Eczanelerde bulabilirsiniz ve fiyatı sadece 3,5 TL tüpte satılıyor şiddetle tavsiye ediyorum..!!

Yalnız Bepanthen Merhem

Bepanthen Krem olanıda var o değil

Merhabalar,
Arkadaşım benimde hamilelikte yüzümde çok çirkin görünen lekeler olmuştu,

Bepanthen Merhem kullandım 1 hafta sürmeden geçti hamilelik süresince ve doğumdan sonrada hep kullandım.Doğum yaptım ve yüzümün hiç bir yerinde leke yok. Eczanelerde bulabilirsiniz ve fiyatı sadece 3,5 TL tüpte satılıyor şiddetle tavsiye ediyorum..!!

Yalnız Bepanthen Merhem

Bepanthen Krem olanıda var o değil

Canım benim önerin için saol,ama deil bepanten kullanmadığım karışım kalmadı diyebilirim,şimdide sivilce leke,izler kırışıklık yani yüzle ilgili aklına gelebilecek herşey mevcut yüzümde .umutsuz vakayım yani,neyse hepinize tesekkürler ....

Canım benim önerin için saol,ama deil bepanten kullanmadığım karışım kalmadı diyebilirim,şimdide sivilce leke,izler kırışıklık yani yüzle ilgili aklına gelebilecek herşey mevcut yüzümde .umutsuz vakayım yani,neyse hepinize tesekkürler ....

doğum lekeleri ,yaşlılık lekelerine karşı;
*1 yemek kaşıgı soğan suyu(bıraz rendeleyıp sıkabilirsin)
*1 yemek kaşığı da elma sirkesi ni karıstırıp temizlenmiş cildine ilk bir hafta her gün sonra 2 günde bir olmak üzere pamuk yardımı ile sür canım.20 dk sonra soğuk su ile yıka...
bu suna dumankayanındı sanırım yanlışlık olmasın belki ısmı yanlış hatırlıyorum ama düzenli kullanımda lekelerin rengini açıyor..
Umarım sende de etkili olur canıma.s.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm demekki ciltten cilde değişiyor olabilir.Hiç birşey çözümsüz değildir inşallah hepsi geçer:Saruboceq:.. sevgiler

Aynı dertten bende muzdaribim 10 ay oldu doğum yapalı benimde leke bastı yüzüme ama ben kremlere inanmıyorum ablalarımdada doğum lekeleri var onlar hep çok pahalı krem kullanan insanlarki birisi eczacı kurtulsa o kurtulurdu.Emziriyorum şu an memeden kestikden sonra aknesil kremle yüzümü soymayı düşünüyorum ama sanmam öylede geçsin çünkü çok ince bir tabaka soyuluyor o kadar yüzeyde olduğunu hiç sanmam sanırım böyle lekeli yaşamaya alışmak lazım:) benimde yanak bölgemde oluşdu leke geçse geçerdi 10 ayda herhalde demekki geçmeyecek.

Aynı dertten bende muzdaribim 10 ay oldu doğum yapalı benimde leke bastı yüzüme ama ben kremlere inanmıyorum ablalarımdada doğum lekeleri var onlar hep çok pahalı krem kullanan insanlarki birisi eczacı kurtulsa o kurtulurdu.Emziriyorum şu an memeden kestikden sonra aknesil kremle yüzümü soymayı düşünüyorum ama sanmam öylede geçsin çünkü çok ince bir tabaka soyuluyor o kadar yüzeyde olduğunu hiç sanmam sanırım böyle lekeli yaşamaya alışmak lazım:) benimde yanak bölgemde oluşdu leke geçse geçerdi 10 ayda herhalde demekki geçmeyecek.

senin moralini bozmak gibi olmasın ama acnelcy ve expigmenti o kadar cok kullandım ki cildi soyuyor fakat daha sonra ,eskisinden de fazla leke oluşuyor güneşe çıkmaman gerek bana dendiki,güneş koruyucusuz cıkma .bendekesinlikle cıkmadım,ama taze deri olduğu için dahada kötü oluyor,yani canım ben 5 yıl oldu doğum yapalı ve lekelerimle yaşıyorum artık...

ceylin slm bi öneride bulunayım çok etkili oluyo dene derim bitkisel yarım çay bardağı taze limon suyu sık içine çok afedersin it boncuğu diyorlar burda ondan aktarlarda satılıyor altı tane koy bardağın ağzını jelatinle kapat 2 yada 3 gün beklesin erir içinde o daha sonra onu yüzüne gece yatmadan sür sabah kalkınca sür çok iyi geliyor lekelere ha bu arada kokusu biraz kötü eşin kokusundan rahatsız olursa gece sabah sür öğlen sonunda yıka:))

benim lekelerimde inanılmaz çoktu yüzüm resmen kahverengi olmuştu
ama doğumdan sonra altı ay içinde hepsi geçti hatta önceden çok az güneş lekelerim vardı
onlar bile geçti.

Back