- 8 Aralık 2008
- 218
- 21
- 643
- Konu Sahibi xocaliptusx
kızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne yaptımsa alnımdaki hamilelikten kalma lekemden kurtulamıyorum resmen afrika kıtası gibi lekem var geçmiyo önerisi olan varmı noolurr yardım!!!!
Merhabalar,
Arkadaşım benimde hamilelikte yüzümde çok çirkin görünen lekeler olmuştu,
Bepanthen Merhem kullandım 1 hafta sürmeden geçti hamilelik süresince ve doğumdan sonrada hep kullandım.Doğum yaptım ve yüzümün hiç bir yerinde leke yok. Eczanelerde bulabilirsiniz ve fiyatı sadece 3,5 TL tüpte satılıyor şiddetle tavsiye ediyorum..!!
Yalnız Bepanthen Merhem
Bepanthen Krem olanıda var o değil
Canım benim önerin için saol,ama deil bepanten kullanmadığım karışım kalmadı diyebilirim,şimdide sivilce leke,izler kırışıklık yani yüzle ilgili aklına gelebilecek herşey mevcut yüzümde .umutsuz vakayım yani,neyse hepinize tesekkürler ....
Canım benim önerin için saol,ama deil bepanten kullanmadığım karışım kalmadı diyebilirim,şimdide sivilce leke,izler kırışıklık yani yüzle ilgili aklına gelebilecek herşey mevcut yüzümde .umutsuz vakayım yani,neyse hepinize tesekkürler ....
Aynı dertten bende muzdaribim 10 ay oldu doğum yapalı benimde leke bastı yüzüme ama ben kremlere inanmıyorum ablalarımdada doğum lekeleri var onlar hep çok pahalı krem kullanan insanlarki birisi eczacı kurtulsa o kurtulurdu.Emziriyorum şu an memeden kestikden sonra aknesil kremle yüzümü soymayı düşünüyorum ama sanmam öylede geçsin çünkü çok ince bir tabaka soyuluyor o kadar yüzeyde olduğunu hiç sanmam sanırım böyle lekeli yaşamaya alışmak lazım:) benimde yanak bölgemde oluşdu leke geçse geçerdi 10 ayda herhalde demekki geçmeyecek.