oyunculuk çocukluğum dan beri hayalim ancak imc ajanstan para istediler birde Maydaroom a giriş yapamıyorumNe yapmak istiyorsun? Oyunculuk, fotomodellik, hosteslik?
IMC Ajans iyidir, Maydaroom ile de görüşebilirsin.
Fotoğraf çekimleri için para isterler doğal... Yalnız oyunculuk hayalini gerçekleştirmenin yolu bu değil açıkça yazayım. Eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bir oyunculuk okuluna gidip eğitim almalısın aksi halde bu cast ajansları ile yapabileceğin tek şey figuranlık olur ki, gerçekten boşuna emeğini ve zamanını harcayıp ezilirsin. Zaten çoğu ajans anlaşma şartları arasında belli bir miktar ücretsiz işe gönderip ondan sonra para ödemeye başlayacaklarnı belirtir.oyunculuk çocukluğum dan beri hayalim ancak imc ajanstan para istediler birde Maydaroom a giriş yapamıyorum
haklısınız ancak bu okullar paralımı nasıl gidilir hiç bir fikrim yokFotoğraf çekimleri için para isterler doğal... Yalnız oyunculuk hayalini gerçekleştirmenin yolu bu değil açıkça yazayım. Eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bir oyunculuk okuluna gidip eğitim almalısın aksi halde bu cast ajansları ile yapabileceğin tek şey figuranlık olur ki, gerçekten boşuna emeğini ve zamanını harcayıp ezilirsin. Zaten çoğu ajans anlaşma şartları arasında belli bir miktar ücretsiz işe gönderip ondan sonra para ödemeye başlayacaklarnı belirtir.
Eğer hayalinse lütfen eğitimini al, onlar sana doğru yolu gösterir.Sonrasında çok daha iyi cast ajansları ile görüşebilirsin ve figuranlık yapmak durumunda kalmazsın.
Maalesef paralıdır ama yaşadığınız şehirde ki okulları bir araştırın. Eğer gerçekten ben bu işe gönül verdim ve gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız önce yatırım yapıp sonra meyvelerini toplayın derim. Tabii yeteneğiniz var mı, kamera karşısında nasıl görünüyorsunuz, hangi açıdan daha iyi görünüyorsunuz, sesinizi, vucudunuzu nasıl kullanacaksınız bunların hepsini size öğretecekler.haklısınız ancak bu okullar paralımı nasıl gidilir hiç bir fikrim yok
bizim şehirde oyunculuk okulu yok parasını bulsam bile başka şehir falan malesef bilmiyorum ya offfMaalesef paralıdır ama yaşadığınız şehirde ki okulları bir araştırın. Eğer gerçekten ben bu işe gönül verdim ve gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız önce yatırım yapıp sonra meyvelerini toplayın derim. Tabii yeteneğiniz var mı, kamera karşısında nasıl görünüyorsunuz, hangi açıdan daha iyi görünüyorsunuz, sesinizi, vucudunuzu nasıl kullanacaksınız bunların hepsini size öğretecekler.
Hangi şehirde yaşıyorsun?bizim şehirde oyunculuk okulu yok parasını bulsam bile başka şehir falan malesef bilmiyorum ya offf
uşak burdan pekde birşey olmuyor açıkcasıHangi şehirde yaşıyorsun?
uşak burdan pekde birşey olmuyor açıkcası
böyle bir aileyle evet enteresan oluyorbu kadar hevesli olup oyunculuk eğitimi ile ilgili hiçbir araştırma yapmamanız da enteresan tabi.
emek vermediğin hangi işte kazançlı oluyorsunki çok şanslı olmayı bekliyorsan hayattan piyango alıp her seferinde para kazanmayı denemelisin:) eğer kişi best modeldn yada miss Turkeyden çıkmadıysa mecbur bi ajansa kaydolup deneyim kazanmak zorunda tabi bu işi gerçekten istiyorsa:)herkeste aynı hayaller ama ne olacağını söyleyim. ajansla anlaşıyorsun, sabahtan akşama kadar sette seni bekletiyorlar, bütün zamanını çalıyorlar ve 5 saniye ekranda figuran olarak görünüyorsun. hatta çoğu zaman görünmüyorsun bile. tecrübeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?