• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam tecavüz ettiği kız kardeşini suçladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$imam-tecavuz-etti-kardesini-sucladi-4077917.Jpeg

Erzurum’da kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan imam için 18 yıl hapis cezası istendi. İmam birçok kez birlikte olduğu kardeşinin ‘ses çıkarmadığını’ söyledi

Erzurum’da kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan imam için 18 yıl hapis cezası istendi. İmam birçok kez birlikte olduğu kardeşinin ‘ses çıkarmadığını’ söyledi
Erzurum’da kız kardeşi 23 yaşındaki H.B.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan Kars’ın bir köyünde imam, 29 yaşındaki A.B. ile erkek kardeşi, 27 yaşındaki M.B. hakkında Erzurum 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi. A.B., ifadesinde kardeşiyle birçok kez ‘birlikte olduğunu’ ancak onun da ses çıkarmadığını söyledi.

‘Kimseye söyleme’ diye uyardı
Merkez Yakutiye ilçesinde oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Annesini 7, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten H.B., “İlk tecavüzü ağabeyim A.B., geçtiğimiz Ağustos ayında yaptı. Ağabeyim evde kimse olmadığı sırada tecavüz etti ve bunu kimseye söylememe konusunda uyardı. Olayları ablam R.’ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi. Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara’ya götürdü kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Hastanede tanıştığım E.P.’nin de tecavüzüne uğradım. Ağabeyim şiddet uygulayınca Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirildim. Burada N.U. adlı kadın ile tanıştım. Erkeklerle birlikte olmam karşılığında çok para kazanacağımı söyledi. İstemediğim halde N.Ç. ile birlikte olmamı istedi. Kabul etmeyince N.Ç. de tecavüz etti” dedi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etti
Şikâyet üzerine yakalanan ve sevk edildiği 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., suçlamaları kabul etti. Kız kardeşi ile birlikte olurken zor kullanmadığını söyleyen A.B., “H., öz kız kardeşim olur. Kendisiyle birlikte oldum. Ancak, bana karşı koymadı. Birçok kez birlikte olduk. Hamile kalınca Ankara’ya götürdüm. Çocuğu aldırdıktan sonra bir kez daha birlikte oldum” dedi.
Haklarında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar A.B. ve M.B. önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkarılacak. milliyet

Midem bulanmaktan öte oldu , tarifi yok.

Allah bin beter eylesin soylari kurusun insaAllah.. 18 yil nedir ki? Müebbet!!

Gariban kardesim Allahim insaAllah bundan sonra yolunu acik eder insaAllah o pis ailenden kurtulup yeni bir hayata baslayabilirsin..

Ablasina da yaziklar olsun..

bunu bi "hayvan" öz kızkardeşine nasıl yapar yaaa o senin namusun Allah korkusu yok mu bu hayvanda yaaaaa :47:

bu iki hayvanın idam edilmesi daha iyi olurdu :47:

Allah cezasını wersin böyle adamların yatacak yeri yok :47:

yazık günah ne günlere kaldım Allahım :50:

Son düzenleme:
Allah bilir ne yapar ne ederler cok az bi cezayla kurtulurlar serefsizler.

bu haberi ilk okuduğum zaman inanamadım. Bir de hamile kalmış, sonra yine devam etmiş..
Ablası da kardeşini uyarmış, ses çıkarma abimiz işinden olur diye..
Her yeri çarpıkmış bu ailenin.

Bu şerefsiz Camide millete din , ahlak, namus der , ahkam keser,
Evde bacısına tecavüz eder, zinanın en aşşağılığına uçkur çözer.
Cibiliyetsiz :47:

Tüh yazıklar olsun. İnsan öz kardeşine göz diker mi:47: Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali bir de ses çıkarmadı demiş. Utanmaz arlanmaz herif. 18 yıl ne, müebbet lazım böylesine! Bugün kardeşine tecavüz eden yarın kime sarkmaz ki:47: Ablası da ayrı bir dünya. Söyleme kimseye işinden olur:47: Olsun yatacak yeri kalmasın şerefsizin! Çok sinirlendim.

Nerde pislik, bu çok müslüman geçinen şerefsizlerde.
Dinin içine ettiler..

Beddua ettirerek günaha sokuyorlar insanı da.

‘ses çıkarmadığını’ söyledi demek. Kim bilir nasıl tehdit ettiniz. Asıl problem ablası olacak dengesizde. İşinden olurmuşmuş. Gebersin pislik.

ya günaha girecem ama ablasıda yapmış galiba bu kadar normal karşıladığına göre
tövbe tövbe
cehennem nasıl dolacak başka..

ya günaha girecem ama ablasıda yapmış galiba bu kadar normal karşıladığına göre
tövbe tövbe
cehennem nasıl dolacak başka..

Hiç aklıma gelmedi ama manıtklı bence , kendisine yapılanlar ortaya çıkmasın diye kardeşini susturmuş olabilir !

Kesin tahrik edici giyinmiştir yoksa bizim imamız böyle birşey yapmaz:37::37:
Böylelerini hadım etmeleri lazım:20::20:

Allah hepinizin belasını versin başkada bişey demiyorum

Allahım ne günlere kaldık yarabbim . Bu insanlara insan demeye bin şahit ister . O kız tecavüze uğradığına mı yansın , öz abisi olduğuna mı yoksa bunu anlattığı halde saklaması gerektiğini söyleyen öz ablasına mı birde küçük abi varmış Allah korusun böyle insanlardan bizleri ,kardeşlerimizi, evlatlarımızı

Artık bu ensest ilişkiler basında çok yer almaya başladı.Korkunç olan da artık olağan haber gibi okuyup geçiyoruz.Başlığı okumaya bile iğreniyorum.Ne yapalım artık babamıza,kardeşimize veya abimize de mi güvenmeyelim.İğrençleştik artık.Cezalar ağır olmalı.Gerçi bu erkek milleti cezadan da anlamaz yapacağını yapar.Aile ilişkileri kuvvetli,çok iyi birey yetiştiren kadınlar olmalıyız.Tek çözüm bu.

Bunlar ne biçim kardeş yahuu ,içlerinden bir tane bile insan çıkmamış biri başlatmış diğerleri de ortak olmuş adiler.

Hele ablası ona da aynısını yapsalardı sus diyebilecek miydi bakalım:47:

Allah hepsinin belasını versin pislikler.

Back