• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı

benim imam nikahım hocanın evinde kıyıldı, 7-8 kişi gittik anneler falan
hoca , nikahı kıyacağı odaya bu senin söylediğin sebepten dolayı annem dışında kimseyi almadı;
eşim, ben, şahitler ve annem kaldık odada..
ben de ilk kez duymuştum, ama kimseye duyurmayın demedi hoca, "kalabalıkta insanların her hareketini kontrol edemem, ellerini falan bağlarlar, olmaz o zaman" dedi..
hatta nikah esnasında ben saçımı düzelttim, ellerini hareket ettirme dedi, kızdı :D

benim imam nikahım hocanın evinde kıyıldı, 7-8 kişi gittik anneler falan
hoca , nikahı kıyacağı odaya bu senin söylediğin sebepten dolayı annem dışında kimseyi almadı;
eşim, ben, şahitler ve annem kaldık odada..
ben de ilk kez duymuştum, ama kimseye duyurmayın demedi hoca, "kalabalıkta insanların her hareketini kontrol edemem, ellerini falan bağlarlar, olmaz o zaman" dedi..
hatta nikah esnasında ben saçımı düzelttim, ellerini hareket ettirme dedi, kızdı :D

evet canıımm aynen bende sasırmıstımmm duyurmayıın demiyorlarrr zatenn kıyıldıgı esnada kimse olmamalıymıs sahitler dısında kıyıldıktan sonra duyurabilirsin diyorlar

bende duydum oyşe bırsey bı kac kısı bu sebebden dolayı beraber olamamıs dıye resmı nıkahı herkes duyuyor zaten ımam nıkahınıda duymayıversınler bızımde ondort subatta resmı nıkah oldu ıkı hafta sonra falanda ımam nıkahını yapacagız

bende duymustum böle birşeyi batıl diyorsun ama içindede acaba diyrsn kimsenin bilmesine grk yok bence işinizde yapın ytrli ne gerek vr sülale ile kıymaya nikh heleki imam nikahını

bende duydum oyşe bırsey bı kac kısı bu sebebden dolayı beraber olamamıs dıye resmı nıkahı herkes duyuyor zaten ımam nıkahınıda duymayıversınler bızımde ondort subatta resmı nıkah oldu ıkı hafta sonra falanda ımam nıkahını yapacagız

benimdeee resmi nikahımmm 14 şubattaa olmustu:52:

Back