- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
aferin sanabennn söyledimkii herkese nikah olcagını
coookk sagolll canımmm bendee öyle yapmayııı düsünüyorummmaferin sanao zaman zaten iş işten geçmiş :) boşver söylesen de bir şey olmaz merak etme .
sonuçta nikah dört kişile kıyılırsa odaya kimseyi almazsanız problem olmazki ,tam anını nerden bilecekler .
ayrıca şöyle bir akıl da vereyim sana madem bu kadar tedirginsen.
sen herkesi çağırdın demi ,herkes evinize gelsin..
belirli bir saatte gelecekelr öyle değilmi ,atıyorum saat 3te nikahımız kıyılacak buyrun gelin gibi.
siz kimse gelmeden erkenden nikahınızı kıyın ,millet gelince de nikahı erken kıydık öyle icab etti dersiniz,onlar da hayırlı olsun derler olur biter
merhabaaa kızlarrr Allah ın izniylee imam nikahım olacak 14 subatta resmi nikahımızı kıydık ailemdekiler cevremdekiler imam nikahının gizlicee olmasını söylüyorlar millete yayılmamalıymıs yapıldıgı an yoksa biri düsmanlık besleyip ellerini icice gecirdiginde damadın basireti baglanırmıs karı koca olunmazmıss ben herkese söylemistim varmıdırki böyle bisey gercekten bana cokk sacma geldi
coookk sagolll canımmm bendee öyle yapmayııı düsünüyorummm
merhabaaa kızlarrr Allah ın izniylee imam nikahım olacak 14 subatta resmi nikahımızı kıydık ailemdekiler cevremdekiler imam nikahının gizlicee olmasını söylüyorlar millete yayılmamalıymıs yapıldıgı an yoksa biri düsmanlık besleyip ellerini icice gecirdiginde damadın basireti baglanırmıs karı koca olunmazmıss ben herkese söylemistim varmıdırki böyle bisey gercekten bana cokk sacma geldi[/QUOT
bizim nikahımızıda abimin kayınpederine kıydırmıştık ben yengem vasıtasıyla sordurmuştum bildikleri zaman değil nikah kıyıldıgı anda hiç kıpırdamıyosun o bile engel oluyomuş kimsenin bilmemesi ise kıyılırken kapıda biri olur duyar avcunu kapatırsa yada ne biliyim bişeye düğüm atarsa oluyomuş onun dışında biri duyarsa bişey olmuyomuş benimde nikah kıyıldıgı zaman nişan akşamı kıyılmıştı herkes biliyodu mesela merak etme yanlız kimsenin olmadıgı yerde kıyılmasına dikkat et
merhabaaa kızlarrr Allah ın izniylee imam nikahım olacak 14 subatta resmi nikahımızı kıydık ailemdekiler cevremdekiler imam nikahının gizlicee olmasını söylüyorlar millete yayılmamalıymıs yapıldıgı an yoksa biri düsmanlık besleyip ellerini icice gecirdiginde damadın basireti baglanırmıs karı koca olunmazmıss ben herkese söylemistim varmıdırki böyle bisey gercekten bana cokk sacma geldi
selam kızlar aslında çok güzel bir konu olmuş bu benim annemde bana aynı şeyi söyleyip duruyo kimse bilmicek diye ben pek inanmıyorum ama genede söylediklerini yapıcaz tabi ben imam nikahından nedense korkuyorum sorular falan soruyomuş hoca bildiklerimide unuturum ben o ortamda diyorum napıcaz bilmem bide kv tanıdık bi hocası var nişanımada gelmişti dua etmeye ona imam nikahını siz kıyın dedik adam ben yabancı değilim zaten düğün bittikten sonra gece istediğiniz saatte çağırın kıyarım dedi hayır anlamadımki ben suratımda tonla makyaj üstüm başım açık herkesin içinde nasıl kıycak nikahı abdest almam gerekcek mecbur nasıl olcak hiç anlamadım bide ben yabancı değilim diyo allahtan değil yani bende cümleye öyle başlayınca bir kaç gün önceden gelinde kıyalım dicek sanıyorum bakalım nasıl olcak ben öyle bişeyi kabul etmem gerçi daha neler
batıl olduguna inanıyorum ama hocada parmakları oynatmamanı söylüyo biz gizlice kıydık dün sükür 32 farzı soruyo bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?