- Konu Sahibi zeynep_tuana
Hoca 10 gram altın olsun dedi ama ben 101 gram istedim :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim hoca da bişey demedi yaa kaynanamlar mı dedirtmedi acabasempatiksalakcinni bedavaya gittim
kızlar merak ediyourm neredeyse 1,5 yıl evliyim ve eşimin ailesi dinci olmasına karşın imam nikahının lafını etmiyorlar.ben şu and imam nikahı kıydırabilir miyim?
müslüman bir ülkede yaşıyoruz elhamdülillah müslümanız ve yazılanları okudukça utanıyorum. gereksiz bir şey saçmalık demiş bazı arkadaşlar. sonra da çıkarlar ortalıkta kadın hakları diye konuşurlar islamın kadına verdiği en güzel haklardan biridir mehir. bizim nikahımız 10 gün önce kıyıldı hoca sordu nişanlım 40 gr altın dedi müdahale etmedik. ailelerimiz de vardı nikahta herkes sustu nişanlım karar verdi.mehirsiz nikahlar ahirette eksik sayılacak.mehir şarttır. kadının herhangi bir durumda çaresiz kalmaması kimseye muhtaç olmaması için belirtilmeli ve ödenmelidir. nikah olmadan evlilik yaşayan arkadaşım zina en büyük günahlardan bence hiç vakit kaybetmeden kıydırın nikahınızı. zor bir şey değil.
benim hala yaptırma imkanım var mı kızlar?1,5 yıl oldu neredeyse evliyim.
benim hala yaptırma imkanım var mı kızlar?1,5 yıl oldu neredeyse evliyim.
müslüman bir ülkede yaşıyoruz elhamdülillah müslümanız ve yazılanları okudukça utanıyorum. gereksiz bir şey saçmalık demiş bazı arkadaşlar. sonra da çıkarlar ortalıkta kadın hakları diye konuşurlar islamın kadına verdiği en güzel haklardan biridir mehir. bizim nikahımız 10 gün önce kıyıldı hoca sordu nişanlım 40 gr altın dedi müdahale etmedik. ailelerimiz de vardı nikahta herkes sustu nişanlım karar verdi.mehirsiz nikahlar ahirette eksik sayılacak.mehir şarttır. kadının herhangi bir durumda çaresiz kalmaması kimseye muhtaç olmaması için belirtilmeli ve ödenmelidir. nikah olmadan evlilik yaşayan arkadaşım zina en büyük günahlardan bence hiç vakit kaybetmeden kıydırın nikahınızı. zor bir şey değil.
3 ay 10 gün canım
Bence o gerçek bir hoca değilmiş:) sen istemesen bile söylemesi gerekti.
Bizim hıocada sormadı.Ben acaba sorarsa ne diteceğim diye utanır sıkılırken; saolsun sadece mehiri birbinizi zorlamayacak şekilde aranızda konuşursunuz dedi.Bizdede senet gibi bir durum olmadı yani...
Ben direkt istemiyorum dedim utanıp sıkılmaya gerek yok. Ama bu hocalarla alakalı galiba sorup sormama olayı. Ben istemiyorum deyince kızmıştı hatta bana. Kendi bişey belirlemişti hatırlamıyorum bile :) senet olmasına zaten gerek yok karşındaki insan bu konulara duyarlı bir insansa zaten unutmaz.