İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa çok rahatlar ne kadar güzel kimin eli kimin cebinde belli değil türkiye bunlara imrene imrene bu hale geldilmaz:

Çiftin 3 yaşındaki kızları Shiloh, görünüşe göre iki erkek kardeşi Maddox ve Pax Thien'e özenip onlar gibi görünmeye çalışıyor.
Kısa bir süre öncesine kadar omuzlarına uzanan sapsarı saçları ve rengarenk elbiseleriyle görüntülenen Shiloh, son dönemde erkek giysileriyle çıkıyor objektiflerin karşısına.

Geçen hafta da annesi Angelina Jolie ve ablası Zahara ile birlikte sokakta yürürken görüntülenen Shiloh'nun başında bir fötr şapka, üzerinde bir pantolon - tişört ve boynunda da bir kravat vardı.
Shiloh için Los Angeles'ta alışverişe çıkan Angelina Jolie, bir giyim mağazasının erkek çocuklara yönelik ürünler satan bölümünde minik kızına uygun giysi seçerken görüntülendi.
Shiloh Jolie Pitt, yaklaşık bir ay önce omuzlarına kadar uzanan sarı saçlarını da kısacık kestirdi.
Shiloh'nun babası ünlü aktör Brad Pitt, kısa bir süre önce bir dergi için yaptığı röportajda Shiloh'nun adından da hoşlanmadığını söyledi.
Pitt'in anlattığına göre kızının erkek çocuklara olan bu özentisi sadece giysilerden ibaret değil, daha derinlerden geliyor.
Yakışıklı aktör Shiloh'un son sekiz aydır kendi adıyla değil John adıyla çağrılmayı istediğini söyledi.Pitt "Ona Shiloh diye seslendiğimizde bize tepki vermiyor" diye konuştu. Ünlü aktör minik kızının bu ismi sevmesinin nedenini de çok sediği Peter Pan masalına bağladı. John, eserin baş karakteri olan Wendy'nin ağabeyinin adı.

Ünlü aktör "Ona Shiloh diye seslendiğimizde bize 'Ben John'um diye yanıt veriyor" diyerek sözlerini sürdürdü...
Alıntı:Hürriyet
Buna ne diyorsunuz kızlar! bilmiyorumkismile

okudum bunu ben,suri gibi topuklu ayakkabı ıle gezecegıne boyle yaşıtları gıbı gıyınmesıne daha dogru diorum :)))

bunu aılenin icinden biri soylemedıkce ne kadar dogrudur ki ???

Son düzenleme:
okudum bunu ben,suri gibi topuklu ayakkabı ıle gezecegıne boyle yaşıtları gıbı gıyınmesıne daha dogru diorum :)))

bunu aılenin icinden biri soylemedıkce ne kadar dogrudur ki ???

Suri'nin giyimini de doğru bulmuyorum aslında,fakat çocuğun erkek kardeşlerine özenip böyle giyinmesi ve ailesinin bunu desteklemesi hoş değil umarım çocuğu bir psikoloğa gönderiyorlardır.
Benimde arkadaşım var vücudu kız ama kendisi erkek fakat doğduğu andan itibaren böyle olduğunu söylüyor yani özentiyle alakası yoktu diyor.Aynı durum shiloh'da da olabilir en doğrusu psikoloğa götürülmesi ve büyük bi ihtimal bunu yapıyorlardır.
Babasınında bu konuda konuşma yaptığı söyleniyor.Hatta kendi ismi ile çağırılmak istemediğini söylemiş...
İnşallah bu durumu çocuk zarar görmeden atlatır ne olmak istiyorsa o cinsiyete yönelir.

ya ama işte bunu basın yazıor,ne kadar dogrudur ki...ben bir kac fotosu haric hicde oyle erkek gibi gormedım shilohu..ha suda var kucukken hepimizin birara sacları boyle kısacık olmustur :)

ya bu aksam " melek " gibiyiz canım ya opuyorumnanaktan

:)))))

ay geç gördüm ya!
çokkk çokk sonra olucak ama
valla öyleydik sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
rep'i de yeni gördüm tam yerinde valla hakkatten angelina'nın avukatı olabiliriz gibime geliyor!
bu arada angelina'nın eski eşini görmüş olan varmı çokk yakışıklı ama brad kadar değl tabi ve angelina biraz daha şuh ve olgun duruyor bence pek karı koca gibi durmuyorlar kaydirigubbakcemile3

hackers filminde tanısıp evlendıler onunla..o cocuk bana hep karizması eksik gelıyor nedense kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…