• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
001mnz.jpg

002gej.jpg

003yzs.jpg

004aep.jpg

005hhy.jpg

006i.jpg

007zrf.jpg

008sta.jpg

009mui.jpg

010gnw.jpg

011srh.jpg

yok ya onlar oncedendi.daha ıkı gun once brad pittin filminin galasında sarmas dolastılar

[COLOR="Indigo"]canım,bu yabancılarda aldatmak aldatılmak bizler kadar önemli değil sanki. bak,brad, jennifer anistonla ,evliyken beraber oldu angelina. yani bizde bu olay olsa,o sanatçı topa tutulurdu. şu aliyedeki oyuncu gibi. kadın hala piyasalara çıkamıyor..[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
canım,bu yabancılarda aldatmak aldatılmak bizler kadar önemli değil sanki. bak jennifer anistonla ,evliyken beraber oldu angelina. yani bizde bu olay olsa,o sanatçı topa tutulurdu. şu aliyedeki oyuncu gibi. kadın hala piyasalara çıkamıyor..

evet ya o oyuncunun birlikte olduğu yönetmen boşandı ama kadın amerikalara kaçtı kariyerini yarım bıraktı falan.

demek hollywood da işler tersinden yürüyor

ahlaki değerler farklı canım onlarda.. o yüzden bizde şaşkınlıkla izliyoruz olanları..

Son düzenleyen: Moderatör:
yurtdısında işler farklı yuruyor."yalan soylemek" tabu gibi birsey.
bill clintonin taciz vakasında insanlar tacizden cok "yapmadım" diye yalan soyledigi icin tepki gostermisti.yani yapılan mevzu degil,reddi daha cok tepki cekiyor.bu tip aldatmak gibi mevzular daha cok insani zaaf olarak goruluyor.

buda gecen gunku halleri,brangelina devam :))))

angelinajolieinglouriouz.jpg

angelinajolieinglouriou.jpg

canım o yüz germe olayını bilemicemde burun estetiği var oldugu söyleniyor ,araştır bak biraz..

canım ben takip ediyorum zaten onunla ilgili pek çok şeyi burnu için törpüleme yaptırdı deniliyor ama sadece söylenti he olabilir neden olmasın yaptırdıysa bile burnuna zaten ohoooo estetik harikası denecek bir değişim değil bu kadın orjinal işte bu kadarda kendi için konuşturuyor ise gerçektende farkı çok demektir...:nazar:

tabii,onlara göre insani zaafta aldatmak bizlerde, ahlak dışılık. yani,o toplumun değer yargılarıyla ilgili.
çok şükür ki bu toplumda yaşıyoruz...

anistonın sacları haric,hos degil yuzu falan..ben begenemedim.sempatikten oteye gecemiyor benim icin :sm_confused:

ama tabiki bu aldatılması icin neden olamaz aslaaaa...

ama su da var Brad Pittin hiçmi sucu yok..hep Angelina deniliyor.oda evliyim deyip cekseydi kendini...suc ortak ikisininde,ama yonetmende suclu..sen tut boyle bir kimyayı yanyana getir,tepkimeye girmesini bekleme :))))))))))))))))))))))

2rdent2.jpg

tabii,onlara göre insani zaafta aldatmak bizlerde, ahlak dışılık. yani,o toplumun değer yargılarıyla ilgili.
çok şükür ki bu toplumda yaşıyoruz...

bence de çokeşlilik madem bu kadar zaaf olarak değerlendiriliyor bu kadar haber yapıp yıpratmaya çalışmazdı yabancı basın

ilginçmiş yaşam felsefeleri

tabii daliah,ikisininde suçu var. ben aldatılmalarda sadece 2ci kadını suçlu bulmam. yüzde 50 yüzde 50 dir suç.
hem kocanın hemde 2ci kadının. Allah kimsenin evliliğinde bunu yaşatmasın.:Saruboceq:

zaten Brad en büyük suçlu tabii adamın kanında var aldatmak demek ki Angelina yı da aldatmış

bu yaşa geldi hala durulmadı adam :olmaz:

bence de çokeşlilik madem bu kadar zaaf olarak değerlendiriliyor bu kadar haber yapıp yıpratmaya çalışmazdı yabancı basın

ilginçmiş yaşam felsefeleri

ortada yalan soylenen bir eş var ama.
angelina ve brad bosandıktan sonra basladı ilişkimiz demişlerdi.ama sonra cıkıp filmde birbirimizden etkilendik,en basta orda basladı hersey dedi.ondan sonra kıyamet koptu zaten..jennifer cıkıp basına acıklama yaptı."bu sekilde oldugunu soylemesi cok kotu" dedi.yani yine soylenen seye kızıldı.cunku bariz yalandı...

jenniferaniston.jpg

On being bothered that Angelina recounted a detailed timeline of how she fell in love with Brad Pitt on the set of Mr. & Mrs. Smith: "There was stuff printed there that was definitely from a time when I was unaware that it was happening. I felt those details were a little inappropriate to discuss. That stuff about how she couldn't wait to get to work every day? That was really uncool.

tabii daliah,ikisininde suçu var. ben aldatılmalarda sadece 2ci kadını suçlu bulmam. yüzde 50 yüzde 50 dir suç.
hem kocanın hemde 2ci kadının. Allah kimsenin evliliğinde bunu yaşatmasın.:Saruboceq:
amin,Allah kimseye yasatmasın...

zaten Brad en büyük suçlu tabii adamın kanında var aldatmak demek ki Angelina yı da aldatmış

eh tabi.dunyanın en guzel kadınıda olsa en cırkınıde olsa aldatan adam aldatır..
hulya avsar kac kez aldatıldı ama feraye ıle oturuyor kaya cılıngıroglu..adam gece hayatını bıle kesti..degisik işler bunlar yani.cozemiyor insan..

evet. kanında var demek ki. yani jenniferı angelinayla aldattı,şimdide angelinayı aldatmış. .
yapı bu böyle erkekler durulmaz...

ya bu jennifere ben tokmak çeneli diyorum. çenesi çok kötü.

Back