K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
amma abarttılar şu angeline yı yaaaa
Angelinada benim bildiğim ki öyle estetik hiç yok göstermiş olduğunuz resimlerdede açıkca görünüyor çocukluktan ergenliğe geçen resimler bunlar hepimizin yaşı ilerledikçe yüz hatlarımızda değişiklikler oluyor kulak arkası dikişi demişsiniz ben farkedemedim benim bir tek gördüğüm 2.resimdeki kulağının arkasındaki damar angelinada ellerinde kollarındada damarları çok belirgin zaten ben başka bir şey göremedim.
ufffffff fotoya bak yaaaaaaaaaa tam bi KADIN
ayrıca wanted i izledinizmı ordada cok tatlı görünüodu
Daliahım aşkolsun topik açıyorsun, rast gelmesem haberim yoklmaz:
Ben hayranı değilim ama kendisini beğenirimopuyorumnanaktan
Güzelliği haricinde ben oyunculuğunuda çok beğenirim.
Ama bencede sarı saç olduğundan yaşı gösteriyor.
Şu en son saç rengi bir harika.
Ablam Victoria Backham için diyorki; Maymundan geldiğimize inananlar için canlı örnek :roflol::roflol::roflol:
yaa angelinanın kullandığı dudak kalemi çok hoşşş
öle bşy istiyorum bendee
doğal dudak kalemi...
bende angelina jolienın estetikten önce ve sonrasını koyayım madem:kedi:
bu resimdede kulak arkası dikişlerişn yüz gerdirmed yapıldıgını ve yüzünü gerdirmiş olabilecgini iddaa ediyor kaynak :
amma abarttılar şu angeline yı yaaaa
Angelinada benim bildiğim ki öyle estetik hiç yok göstermiş olduğunuz resimlerdede açıkca görünüyor çocukluktan ergenliğe geçen resimler bunlar hepimizin yaşı ilerledikçe yüz hatlarımızda değişiklikler oluyor kulak arkası dikişi demişsiniz ben farkedemedim benim bir tek gördüğüm 2.resimdeki kulağının arkasındaki damar angelinada ellerinde kollarındada damarları çok belirgin zaten ben başka bir şey göremedim.
konuyu açan arkadaşımızın yazdığını okumadın sanırım ona nazaran yazdım ki onu bırak seninle tartışmaya niyetli olduğumu nerden çıkarıyosun?
bu hali gerçekten mükemmel...şimdiki kemikli haline göre kat kat güzel bence.:)
angelinada estetik varmış. dün gördüğüm bir resmi koyayım. burun daha ucu büyük. vede daha düzleşmiş şimdi. çene daha kısa ve kıvrıkmış. şimdi daha uzun ve düz..Angelinada benim bildiğim ki öyle estetik hiç yok göstermiş olduğunuz resimlerdede açıkca görünüyor çocukluktan ergenliğe geçen resimler bunlar hepimizin yaşı ilerledikçe yüz hatlarımızda değişiklikler oluyor kulak arkası dikişi demişsiniz ben farkedemedim benim bir tek gördüğüm 2.resimdeki kulağının arkasındaki damar angelinada ellerinde kollarındada damarları çok belirgin zaten ben başka bir şey göremedim.
angelinada estetik varmış. dün gördüğüm bir resmi koyayım. burun daha ucu büyük. vede daha düzleşmiş şimdi. çene daha kısa ve kıvrıkmış. şimdi daha uzun ve düz..
yalnız arkadaşlar. şimdi ,daha bir dikkatli baktım , resme de,
ya bu ilk resimdeki kız,angelina olmayabilir. bence dudak dışında benzemiyor. yani acaba,yalan bir haber olabilirmi bu]
kulakları görülseydi,o zaman anlaşılırdı. insanlar kulaklarından tanınırmış..
kızı da annesının kucuklugu aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?