• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diş telleri şahanee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

008uty.jpg

003vwb.jpg

005xa.jpg

007wzu.jpg

kardeşi çok yakışıklı bir adammış ya ilk defa görüyorum

aşırı benziyorlar ya anne-angelina-kardeşi tıpatıp iyi ki babalarına benzememişler:D

bence yaptırmamıs,benımde cocukken burnum daha top gıbıydı.buyudukce zayıflayıp yuz hatları belırgınlestıkce sekle gırdı.ona yordum ben.şeklen aynı cunku

13 yasında da supermıs masallah teller oyle goze batmıyor ...angelinanın çene yapısını cok begeniyorum liv ya da megan gibi degil ...

evet kare yuzlu Angelina,uzun degıl yuzu

003cqw.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
aşagıdan yukardan sagdan soldan hepsi aynı guclu cene hatları,kare bir yuz..

kare yuz cok makbuldur,herkeste bulunmuyor.genelde uzun yada oval yuz vardır hollywoodda ..bu kadın gercekten bir istisna...

044ym.jpg

064ok.jpg

065jd.jpg

079wl.jpg

091hc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

kare yuz cok makbuldur,herkeste bulunmuyor.genelde uzun yada oval yuz vardır hollywoodda ..bu kadın gercekten bir istisna...

044ym.jpg

064ok.jpg

065jd.jpg

079wl.jpg

091hc.jpg

evet katılıyorum gerçekten istisna =) kare yüz nadir görülür ama angelinanın sadece kare olduğu için değil ağzı burnu gözünün çok güzel ve orantılı olması bu kadar güçlü bi güzelliği beraberinde getirio bence ; ama genelde angelinanın yüzünü de makyajla ovalleştirdiklerini düşünüyorum ki uzman makyajlarında amaç kusurları yüzü ovalleştirerek kapatmaktır diye okumuştum

sert ıfadesını kırmak ıcın yapıyor olabılırler,cunku ımaj olarak bakıldıgında sert hatları var.ama bence sert ve keskin hatları aslen cazibeli yapıyor bu kadını.ama hıcbır zaman kedi yavrusu gibi bir kadın olmadı Angelina,hep panter gibiydi ve sahaneydi bu vahsiliği..cıtkırıldım kadın oldum olası sevemedım

Fotoğrafçı Schöller, Bill Clinton'dan Angelina Jolie'ye dek onlarca ünlüyü makyajsız görüntüledi.
Dünyaca ünlü yıldızlar çoğu kez iyi bir ışık altında fotoğraf çektirmeyi tercih eder. Çünkü doğru ışık ve doğru makyaj sayesinde, fotoğrafları herkesin üstünde şok etkisi yaratacak kadar çarpıcı olabilir.
Fakat ünlü fotoğrafçı Martin Schöller'in yöntemi biraz farklı. Yıldızların fotoğraflarını, makyajsız ve asık suratlı halleriyle çeken Schöller, ünlüleri şöhretlerinden sıyırmayı ve onları 'sıradan' insanlar gibi görüntülemeyi istediğini belirtiyor.

"Gözlerinizden makyaj akar"

Schöller'in fikri bir hayli ilgi çekici olsa da, ünlü fotoğrafçının dünyaca ünlü yıldızları böyle bir projeye nasıl razı ettiği merak ediliyor. Schöller'in bu soruya verdiği cevap son derece ilginç: "Onlara, bunun harika bir fikir olduğunu, bu tür fotoğrafların, onların gözlerini iyice ortaya çıkaracağını söyledim." Bu taktik işe yaramış olmalı; çünkü ünlü fotoğrafçının haziran ayında piyasaya çıkan ve yüzden fazla portrenin bulunduğu 'Close Up' adlı kitabında Jack Nicholson ve Angelina Jolie'den tutun da Eric Clapton'dan Bill Clinton'a, Sting'ten, Jim Carrey'ye kadar birçok ünlünün makyajsız 'sıradan' fotoğrafı bulunuyor

Bu fotolardaki yuz potreleri de bu cekımden,pur ısık altında ve sıfır rotusla Angelina

008th.jpg

001gp.jpg

002ot.jpg

003rb.jpg

004gbk.jpg

005wxh.jpg

006pa.jpg

007qt.jpg

044ym.jpg

064ok.jpg

065jd.jpg

079wl.jpg

091hc.jpg

şunu duydum çok sevindim benim de yüzüm köşeli kare.
bir sinir olurdum ki.hatta ağabeyime demiştim bir ara. estetik cerrah kendisi şu köşeleri nasıl oval yaparız diye. olurmuş ama çok acı çekersin demişti. bende vazgeçmiştim. kare yüzümle yaşamaya alıştımdı.
bunu okuyunca pek bir sevindirik oldum.opuyorumnanaktan

Back