İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesınlıkle...birde zamanında bu adam benımle ılgılenmez dıye cok uzulmus..ılgılenınce şoka girmiş..

canım herkes hata yapar,önemli olan sonuc opuyorumnanaktan

kızlar bir önceki sayfadaki kırmızı elbiseyle resmen koca kafalı zayıf vücutlu bir bayan olduğu ortaya çıkıyor lütfen kabul edin bu kadın çok zayıf öyle olduğu içinde kafası büyük görünüyor tamam yüzü saçları çok güzel ama vücut olarak bir özelliği yok bence

zayıflıgın yakısmadıgını zaten soyluyoruz canım..ama bu kadın hayatı boyunca hıc bu kadar zayıf olmadı..yani geneline bakıp konusmak en adili olacak...

yani o adam kabul etmez diye mi endişelenmiş Angelina :roflol:

gerçi gönül bu Brad e de konar Billy e de.:)

yani normalde Angelina yı rüyasında bile görse hayra yormaması gereken bir adam Billy ama şans işte

peki angelina neden bu kadar zayıfladı bir sebebi varmı ve de kilo alamıyormu?

Siyah çok daha zayıf göstermesine rağmen çok yakışıyor cadıya :))):smiley-cool:

Ah o doğal makyajlarına hayranım:asigim:

daliah sence hangi ten ürünlerini kullanıyordur, biliyor musun, belki merak edip bakmışsındır belkim
:uhm:

foto cekımlerınde paso lancome kullanıyor canım.Makup artıstı Chanel’s Pro Lumiere fondoten kullanıyormus premıyerlerde .Laura Mercier toz allık en sevdıgı imiş.Shiseido’s Hydro-Powder far ve lancome eyeliner ve rujlarını kullanıyormus

Son düzenleyen: Moderatör:
hhhhhhhm demek kı lancome asıgı

bende mac kullandıgını dusunuyordum

kırmızı ruju Lancôme Color Design Lipstick - Candy Applemiş kızlar

kırmızı ruju Lancôme Color Design Lipstick - Candy Applemiş kızlar

hemen not alalım opuyorumnanaktan

tatlım bildiklerini boyle paylas olur mu bende angelina nın hangi bakım ürünleri hangi kozmetik urunlerini kullandıgı cok merak ediyorum

tabiki canım.bide klasık nude parlatıcısı varya oda juicy tubes spring fling.su yani

Çok tesekkur ederim daliah'cım...

Juicy Tube'leri çok merak ediyorum ama gloss sevmediğimden uzak duruyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…