• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
21.jpg

20.jpg
19.jpg

Angelina Jolie, yönetmenliğini Clint Eastwood'un yaptığı Changeling adl filmin Londra'daki basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu. Filmde, işe giderken evde bıraktığı çocuğunu geri dönünce bulamayan bir anneyi canlandıran güzel yıldız; toplantıda geçen yıl yumurtalık kanserinden ölen annesi Marcheline Bertrand'dan söz ederken gözyaşlarını tutamadı.Toplantıya katılan gazeteciledden biri Jolie'ye annesini kaybettikten bu kadar kısa bir süre sonra böyle güçlü bir anneyi canlandırmanın kendisini nasıl etkilediğini sordu. Jolie, sorusuna cevap vermeye başladı. Ancak gözlerine dolan yaşlara hakim olamayınca 'kahretsin' deyip koca bir süre sustu ve sözlerini yine gözyaşları eşliğinde sürdürdü.Filmde canlandırdığı anne karakterinin kendisini çok etkilediğini söyleyen Angelina Jolie "Bu kadar etkilendim çünkü bu karakter benim anneme çok benziyordu" diye konuştu. Jolie'nin annesi Marcheline Bertrand, Fransız- Kanadalı ve Kızılderili karışımı atalara sahipti. Güzel yıldızın babası ünlü aktör Jon Voight ile 1971'de evlenen Bertrand, 1978'de boşandı. Daha sonra Tom Bessamra ile evlenen Bertrand geçen yıl Ocak ayında yumurtalık kanseri nedeniyle yaşama veda etti. Bertrand, son nefesini verirken kızı Angelina da yanındaydı.

eli colin in eli sandım ilk onceee :))) ne alaka dedım :)) gercı ask dedıkoduları cıkmıstı ama :))))
içine düşmüş kadının...

052cl.jpg

072ia.jpg

075ah.jpg

Ay hakkaten içine düşmüş, angie de sıkılmış 2. fotoda çok belli...:roflol:

Yahu bu kadın gerçekten doğal makyaj güzelliğinin kanıtı...

Yaşasın az makyaj, yaşasın doğal makyaj...
zemuszemus

Ay hakkaten içine düşmüş, angie de sıkılmış 2. fotoda çok belli...:roflol:

Yahu bu kadın gerçekten doğal makyaj güzelliğinin kanıtı...

Yaşasın az makyaj, yaşasın doğal makyaj...
zemuszemus

kesinlikle

Yaşasın az makyaj, yaşasın doğal makyaj yasasın dogallık

colin miii???
ayyy kızlar magazinden uzak kaldım ne aşkı ne oluyo ang ile akannehir

bu arada resimde çook hoş yaaa zemuszemus

alexander filmi zamanında dedıkoducıkmıstı canım,o zamanlar brad yoktu :)))) boynuzlamıyor yani :)))))) ay neysekii ):)))

At ile olan foto gerçekten çok kötü insanın aklına kötü şeyler geliyo akannehir

yani ne alaka atla oyle poz vermis bende anlamis deilim bende begenmedim

Angelina bazen teşhirciliğin kurbanı oluyor malesef.. zamanında oynadığı bir sürü filmde buna dahil. bir çok filmini izlemedim ben mesela..sevmiyorum

bu foto cekımı David LaChapelle e ait.O zamanlar Angelina Billy Bob ile evliydi..Ve inanin bana o adamla opusmesi fotolarda attan daha ıgrenc olmus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

001fz.jpg

002iua.jpg

003ys.jpg

004pf.jpg

005rp.jpg

006il.jpg

007rja.jpg

008qeh.jpg

009sf.jpg

010swl.jpg

011ir.jpg

Ay o herif ne öyleeee tiksinç çç :sinifsinif: