İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prensescim olsa olsa bradin burnu estetiktir başka neresi olucak:)
Yani erkekler dudak yaptıramaz kaş kaldırtamaz elmacık kemiği koydurtamaz silikon yaptıramaz vs vs yani bunları yapmaları çok saçma olur :)
Erkeklerin olabilceği tek estetiğin burun olucağını düşünüyorum ben :)

canım o kadar takıntılı erkekler var ki yaptırıyorlar inan...

orda zayıf ve tas catlasın 17-18 yasında..daha erkek bile sayılmaz.bradde estetik oldugunu hıc dusunmuyorum ben kızlar..yuz hatları oturmamıs,kendinizden pay bıcın.ergenlikte ne kadar bozuluyoruz,sonra sekıllenıyoruz

cenesi, burnu falan aynı..

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmiyorum ki daliahcım bu kadarda değişmezki çene :) ben brad pitt 'in kendiyle çok takıntılı olduğunu yaşlılığın önüne qeçmek için botox bile denediğini okumuştum bir haberde.. hatta sinemayı bırakıcaktı yaşlı rollerinde oynamamak için. çok takıntılı biri ,belki vardır bi kaç küçük operasyon.. ( Ben bunu yazdım resim bende şimdi açıldı sorun var sanırım resimleri hemen açmıyor.. evet çenesi asimetrikmiş değişen bişey yok sözümü qeri aldım :)))))

hakikaten ya posası kaldı angelinaya kaydirigubbakcemile3

what a beautyyyyyyyyyyyyyy laelaelaelaelae

ayakkabılar cok hos ama nedense cevremde gordugum kımse bu ayakkabıların hakkını veremıyor kızlar..sanki dugune gıdıyorlar...birde beren saat gibi yuruyuslerı eklenınce ortaya şık ve seksiden ote yazık e komik bir durum cıkıyor :))))

zaten bereni hiç sevmem yurumeyi pek berecemıyor =) dogru diyorsun ama benimde cevremde gorduklerimin bir cogu oyle

presesesim nereden ve ne kadara almıstın bilgi verebilir misin tatlım

canım bu sezon ıncide var bu tarzlar,250 falan

zaten bereni hiç sevmem yurumeyi pek berecemıyor =) dogru diyorsun ama benimde cevremde gorduklerimin bir cogu oyle

presesesim nereden ve ne kadara almıstın bilgi verebilir misin tatlım

ben gecen sene ykm den almıştım... 120 civarıydı.. hatta bir alana bir bedava kampanyası vardı iyi olmuştu benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…