İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben eski giyim tarzını daha cok begenıyorum livcim.giyim hatalarını zaten hayatının cocuklu kısmında yaptı :)))

ben eski giyim tarzını daha cok begenıyorum livcim.giyim hatalarını zaten hayatının cocuklu kısmında yaptı :)))

cnmın içi burayı okuyan insanlar oyle bilmesin istedigim için bende belirtmek istedim ...evet dedigin gibi giyim imaj hatalarını cogu unlu yapıyor biz bile zaman zaman yapıyoruz

yo canım olur mu oyle sey...topigin basından beri defile yaptırıyoruz resimlere :))))

birbirine yakışan nadir çiftlerden biri Angelina ve Brad.. ıki qüzel insan herzaman bir araya qelemiyor :)

Angelina ile Suriye gezisinde ona eşlik eden Brad'in Şam'da Iraklı mülteci bir ailenin evlerini ziyareti.

Bu kadının sadece yardımseverliğine ve anneliğine hayranım...

tarih 1 ekim yer ölü deniz :)

brad in sakallar amma beyazlamış akannehir

daliah tatlım cidden brad yaslanıyor mu ne =(

ya angelina su parmak arası terliklerinden bir an once kurtulsa harika olacak

kopunca ancak kurtulur gıbıme gelıyor livcim :)))
buarada ben o aynalı gozluklerıne bıttım,sence nedır markası ?

cnm gucci ya da raybandır ama muhtemelen gucci

Son düzenleme:
raybanlara benzemıyor hıc gucci olabılır evet muhtemelen

ANGELINANINNNNNNNNN KUCAGINDAKI "Vivienne" ANNESININ AYNISI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER YAAA!! ILERDE BIR ANGELINA DAHA GELIYORRRRRRRRRRRRRRR!!

çok qüzeller yaa böyle bir çift devamlı çocuk yapsa hiç fena olmaz.. dünyanın qüzel insanlara ihtiyacı var :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…