İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne acıdan canım? megan o resımde haylı rukusmus.

ben bu elbisesine bitmiştim acıkcası..angelinanın uzerinde bu elbiseyi bır dusunun kızlarrrrrrrrr

ne acıdan canım? megan o resımde haylı rukusmus.

ben bu elbisesine bitmiştim acıkcası..angelinanın uzerinde bu elbiseyi bır dusunun kızlarrrrrrrrr

rukuslugunu demek istemıstım normalde gayet zevkli bir kız oyle gorunce baya sasırdım

elbise super yalnız bu elbiseyi giymek fizik ister

kızlar megan ın gogusleri buyuk degilmıydi sutyensiz biraz farklı durmus

kızlar renksiz dudak kalemleri hakkında bilginiz var mı ?(belki angelinacılar bilir diye dusundum)

push uplarından mahrum kalmıs bu kez,sanırım o yuzden boyle duruyor livcim..resmen cıplak vucuduna giymiş :)))))

push uplarından mahrum kalmıs bu kez,sanırım o yuzden boyle duruyor livcim..resmen cıplak vucuduna giymiş :)))))

haklısın cnm içine birsey giymese bile o kadar kotu ve dikkat cekici durmamıs sahsen benim hosuma gitti =)

angelinayı o kıyafetin içinde hayal bile edemıyorum

bende bu elbisesine hastayım livcim..rengi modeli ve gozuken bacakları sahane...

agızım acık kaldı gerkcekten herseyi ile mukemmel

resim uzerinde gosteryim dedim altın renginin tonlarını ne kadar iyi yakalamıs ,istesen bu kadar olmaz ...

dudak cizgisini daha cok belirgestiriyor olabilir ama renksizse nasıl belirginlestirecek vallaha bende tam olarak bilmıyorum

hmm. ben beyaz kalemin dudakları daha iri qösterdiğini biliyorum ama renksiz qerçektende dediğin qibi nasıl belirqinleştirir :)

presesesim beyaz kalem mı ise yarıyormus ?inan ilk defa duyuyorum

daliah bu da fos cıktı desene

presesesim beyaz kalem mı ise yarıyormus ?inan ilk defa duyuyorum

daliah bu da fos cıktı desene

evet livim ben aldım qöz içinde kullanılıyor. daha iri qözükmesi için. dudakta işe yaradığını söyleyebilirm ama mat beyaz alma alırsan hafif parlak olsun parlatıcıyla hoş duruyor qerçekten ..

canım sormaaa :))) sanırım en guzeli pembe tonu parlatıcılar

göz ıcınde bende bayılıyorummmmmmmmmm ama mutemadıyen kullanmaya calısıorum canım

ışe yarayan birşey bulursanız banada haber verin:)))

presesesim sagol evdekı beyaz kalem ile deneyim bari =)

daliah cnm benimde parlatıcılarla aram hiç iyi degildir mat ruj hastasıyım ..bence en iisi dudak kalemi ama rujun aynı renginde dudak kalemi bulmakta ınanılmaz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…