İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence birazda hırs var bu işin icinde sanırım canım

evet canım ama o dili cıkarıp yalanmıyormuuu ıste o zaman bıtıyor bence megan...birde angelina ozentiligi işi tamamen batırıyor..

seksi olacak ya hanımımızzzzzzzzzz yıkacak yaaaa ortalıgıııııııııııı wamp kadın ya kendisiiiiiii

angelinaaa :asigim: sözün bittiği yer...
meganı sevmiyom bu arada kızlar :umursamaz:

livcim sana sozumu unutmadım canım,ama eve gidip fotoları derlemek bir kısmet olmadı
olmadı parti parti zipleyip mailine atacagım artık

bu ne guzelliktir....
zayıf olmadıgı hatta balıketi oldugu donemlerden

Bencedee balık etli olmak ne güzel durmuşş ona :asigim:

tom raider de eger dublor kullanmıyorsa o motoru kullanmak kaldrmak gayet zor

ben tomb raider delisiyimdir.. çok önceden filmleri çekilmemişken ,hep aklımdan oyunun filmi yapılsa angelina jolie oynardı kesin diye qeçiyordu :))) öyle oldu nitekim çok şaşırmıştım qzl bir tesadüf :))

ölüm yarısı ,trasformas (ve dahası) izlerken keske angeliana bu filmde oynasaymıs dedigim cok olmustur

canım dvd ekstralarında ızlemıstım ben, eger orda fake bı durum soz konusu degılse kendisiydi :)

hadi ya o kullanıyorsa helal olsun ben o motoru asla kaldırmam gercekten agır ve guclu ...erkek arkadasım oncekı motorlarını kullanırdım su an kı kaldıramıyorum bile ayaklarım yere deymıyor klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…