• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi canım,hiç şüphesiz..bak ek yerleri nasılda belli.

98658555.jpg

bana da kirpikleri çok uzun geldi ...protez olabilirCADIARZU

ama her ne kadar angelinaya özensede asla onun gibi olamaz..angelina da ayrı bi karizma var yani mükemmel:nazar:

megansa yapay duruyor..

4016.jpg

bu da benzeriymiş Tiffany Claus diye bir model yolda insanlar Angelina sanıyomuş imza istiyolarmış :)

benziyor ama bence ama Angelina daha güzel tabi

ama tek hakkını yıyemeyecegım nokta var.megana estetik cok yakıstı...tasıdı yani.abartı durmadı hıcbır duzeltmesi

4016.jpg

bu da benzeriymiş Tiffany Claus diye bir model yolda insanlar Angelina sanıyomuş imza istiyolarmış :)

benziyor ama bence ama Angelina daha güzel tabi

o kadar fazla var ki bu turden... en komık kısmı ıse benzemek ıcın caba sarfetmıyorum yalanı

o kadar fazla var ki bu turden... en komık kısmı ıse benzemek ıcın caba sarfetmıyorum yalanı

evet ya. ama bu kadın estetik yaptırmış mı bilmiyorum benzemek için sanırım bu kadın melez belki dudakları gerçektir ama gözleri lens mi bilemicem

bende protez kırpık dusunuyorum acaba goze zararı var mıdır

kirpik ektirmek diyorsan eger onun bir zararı yok canım.saç ekimi gibi dusun.lokal anestezi ile yapılıyor.
guzellik salonlarındaki protezler hakkında bilgim yok hiç

kirpik ektirmek diyorsan eger onun bir zararı yok canım.saç ekimi gibi dusun.lokal anestezi ile yapılıyor.
guzellik salonlarındaki protezler hakkında bilgim yok hiç

guzellik salonlarında yapılanlar 1 ay kalıcı oluyormus ...izmirde guvenebilecegim bir yer bulsam hemen yaptırcam vallaha :)

valla bence hıc kasma canım.cok canın ıstedıgınde kenarında guzel bır takma kırpıgın bulunsun,yapıstır cık

yalnız fark super :)))))))))))

LashExtensions.gif

Back