İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gia yı izlemedim ...izlenecek filmler arasına not dustum

hacker ler da butun izmiri dolastıgım halde bulamadım

evet ne kadar seksiymiş.şimdilerde tam anne takılıyor :)

gia carangi nin hayatını anlatıyor film.filmde bir mankenle lezbiyen bir ilişki yasıyor.cok unlu olup sonunda uyusturucu batagı,duzensiz ilişkiler derken gencecik yasında ölüyor.ustsuz bir sevişme sahnesi var evet,golden globe kazandı Gia filmi ile.

hatta modelin su sozleri cok icime oturmustur

"Gia Marie Carangi'den sözler:

"Seks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, birçok insanda yoktu. Ve bulsanız da, tam orda, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki?"

"Tanrı'nın herkes için bir planı olduğuna inanıyorum. O'nun benim için büyük bir planı var ama bu dünyada değil."

çok anlamlıııı bir sözzz

fargmanında cok anormal bir sahne goremedim ...galiba tam olarak birsey soylemem için filmin tamamını ızlemem gerekiyor

filmin ozeti
Amerika'nın ilk süper top modeli Gia Marie Carangi'nin hayatını anlatan bir film. Başrol Angeline Jolie'nin.Angelina Jolie 1998 yılında Gia adlı filmde ünlü top modeli canladırmış ve aynı yıl bu performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre almıştır. Jolie bir ropörtajında, "canladırırken kendime en yakın hissettiğim rol Gia'dır" demiştir

gia filmde angelinanın yanındakıler sonuk kalmıs gibi...daha guzel birileri olabilirdi

brad agbiylen ilişkisinden canım..şimdi yeni filmindeki kadınla anılıyor

brad agbiylen ilişkisinden canım..şimdi yeni filmindeki kadınla anılıyor

2010 yılında gosterime girecek olan moneyball filminde mı bahsediyorsun cnm anlamadım ben acık acık yazasan kadının isimini ve olayı daha ii olucak galiba

tam bilmiyorum filmin ismini ama en son filmi hatta mynette haberi çıkmıştı.tedavimi ne göryormuş anjeika

nedense bu tur haberlerin dogruluk payı olduguna hiç inanmıyorum ...ayrıca aldatmanın guzellikle cirkinlikle pek bir ilgiside yok ...guzelinde guzel olamayında herkesin basına gelebilir bu tarz durumlar

O zaman Gia dan bir kaç kare koyalım sırası gelmişken...

afişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…