How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
33996.jpg

bu kadın tam bir kadın çok karakteristik yüz hatları var kimse ona benzeyemiyor bence ne kadar da bu konuda uğraşılsa ...
angelinayı sevince herşeyini seviyor insan çocuklarını bile seviyorum hatunun kadın bütün olarak güzel
ve çirkin diyen insan kıskanıyordur angelinayı o kadar emin konuşuyorum
:delphin:

cok cok cok guzel kadın

kolunda tek taraflı dovme oldugunu sanıyordum sasırdım

canım tattoo olmayan yeri yok ki :) bu zamana kadar silinenler ve yenilenenler ile tum tattoolari..

1351940.jpg

billybobdragon.jpg

coordinates.jpg

courage.jpg

crosstattoo.jpg

deathmb.jpg

dragonandwindow.jpg

dragonhip.jpg

32699445.jpg

khmerinscription.jpg

knowyourrights.jpg

43068204.jpg

prayerforwild.jpg

strengthofwill.jpg

symboln.jpg

symbolsl.jpg

tigerx.jpg

tribalh.jpg

silinenleri gecici sanıyordum onlarda mı gercekmıs ...nasıl sildirdi kı ?...sildirmemin baya zorlu oldugunu duymustum

bak farkındaysan billy bob yazan yerdeki yeni koordinatların ordaki teni dalgalı..silindigi belli.
sırtındakiler ile revize edilmiş.

evet onun bende farkındayım

ama su wanted filmdekı dovmelerinin gercek oldugunu dusunmuyorum (ozellikle belindekını )

kaplan gercek..o tarihin yanındaki su dalgası enstantenesi belki gecicidir..ama gerisi fix hep galalarda falan gorunuyor.

su kocaman kaplan gercek mı inanmıyorum ...wanted filmden sonra pekte gormedim acaba sadece film için mı yaptırdı ?

yok tatlım o bayagı bir eski..genctı o zamanlar :)) sadece maddox vardı :)

bu da yapılırkern..
angelina_jolie_tiger_tattoo.0.0.0x0.403x290.jpeg

jolie_tiger_tattoo.jpg

wanted filminden bir kare ...boyle bir fot. koymam yasak mı bilemıyorum sadece gostermek için koydum :kedi:...koydugun o fot.ı bende biliyorum cnm ...

...silindi...

Son düzenleme:
poposunun ıkı yanından ınenlerin kalıcı oldugunu sanmıyorum canım :) ama kaplanın altındaki tribal sekil kalıcı

o yuzden koymadım bende :)))))

Back