İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle harika gözlük seçimleri,yalnız angelinayı sarışın beğenmememe rağmen ordaki röfleli resmi çok hoşuma gitti

aynı durmaz ki ama...riskli be canım

canım yok be yaptıracağımdan yazmadım işim olmaz
çok hoş duruyor dudakları onu ima ettim
yoksa öyle olacağını bilsem bile yaptırmam
zaten benim dudaklar çok ince değil daha kalınıda yakışmaz herhalde
ama dudakları çok hoş gerçekten

Burda topikte herkesin kendıne ozguveni tam,kendine saygısı tam..
Siz kafanızı yormayın,forumda konu çok.O kısımlarda dolasabilirsiniz.
Boylesi hem sizi mutlu eder hemde bizi..

Begenilen kadın ise Dunyada bir cok kez en guzel en seksi sıfatlarını almıs bir kadın..Herseyden once bizim unlulerımiz gibi boya kupune batıp gezmıyor,asırı allı pullu ellbiseler giymiyor.Magazin gundeminden inmemek icin orasını burasını acmıyor,UNICEF in gonul elcılıgını yapıp dunyadaki yardıma muhtaclara para akıtyor..
Eger "ozenilmek" kelimesi ile adım aynı yerde gececekse beni rahatsız etmeyen uygun bir isimdir Angelina Jolie..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu resmi asırı begenıyorum!
bu renkte ruj arıyorum kızlar,bilen varsa hemen önersin :)))))))))))))))

evet monoring olayına gııp eskılerı yasatmıs angelina.ruju gordun mu livcim ya? var mı oyle ton bıldıgın ?

burnunda ve çenesinde estetik var,,
anlamadığım o çeneyi nasıl o hale getirmişler ?
bir de kafası vücuduna göre çok büyük duruyor bence özellikle Wanted'da markette ilk gözüktüğü sahnede saçlarını topuz yapmıştı kafası kocaman duruyordu :)
filmi izlediyseniz eğer sizin de dikkatinizi çekti mi?

burnu güzelmiş aslında.evet ya çenesini nasıl öyle yapmışlar.çene ameliyatları çok tehlikelidir aslında.

o küpe biraz da olsa ağır olmaz mı ya, gerçek sonuçta
ama kulak memesi hiç sarkmamış
:/

Hr yönüyle güzel bi kadın dünyada tek geçebilirim yeri geldiği zaman . Asalet dolu tam anlamıyla bi kadın ama sadece beğenti boyutundayım =)

burnu güzelmiş aslında.evet ya çenesini nasıl öyle yapmışlar.çene ameliyatları çok tehlikelidir aslında.

eger bir ameliyatı varsa cene ucu dolgusu yapılmıstır diye tahmın ediyorum ...ceneyi kesipte yapıklarını pek dusunmuyorum cene ucuda nasıl torpuleme islemi yapılıyorsa dolguda yapmak o denli kolaydır bence

dogru diyorsun okytepecim

kızlar bende bu tonlara yakın mat ve yaglı hıssi vermeyen bir ruj ıstiyorum ...buna benzer bildiginiz var mı sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…