• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumblr_lzfhpfteRT1rp9oy9o1_500.gif

tumblr_lxljxhR8v81qbpjwao1_500.jpg

tumblr_lwxr2oCV4a1qbpjwao1_500.jpg

tumblr_lvfia4aNNp1r1ze5zo1_500.jpg

tumblr_luwxu4XXeh1qj5t61o1_500.jpg

tumblr_lrk5ghIu0G1qk0xq1o1_500.jpg

tumblr_lpjdt3n7UX1qbpjwao1_500.jpg

tumblr_lov4i5uvQT1qbpjwao1_500.jpg

tumblr_lov4abzxA71qbpjwao1_500.jpg

tumblr_loutukBn281r0pyiso1_500.gif

tumblr_lojs5qItty1qj5t61o1_500.jpg

tumblr_lns5tb2cck1qbpjwao1_500.jpg

tumblr_lnqr0rfRHF1qbpjwao1_500.jpg

Ben bu kadinin dudaklarini begenmiyorum. Cok ince bir burnu, buna karsin cok kalin dudaklari var. Bana göre dudaklar kalin da olsa ince de olsa ona orantili bir burun olmali.
Göz yapisi cok hosuma gidiyor. Makyaji cok iyi tasiyan bir göz yapisi var.

angel2.jpg

angel3.jpg

ama kadın taş bu resimlerde ya çok zayıf belki ama bu kadar zayıflıkla ondan başkası bu kadar çekici olamazdı herhalde bakışları bu kadar etkileyici olan başka kim var ki seksi olmak için soyunmaya ve muhteşem vücut hatlarına gerek olmadığını kanıtlıyor (fiziğide tabiki çirkin değil sadece fazla zayıf ama bacakları flan çok hoş)dudaklarını fazla büyük ve pürüzlü bulsamda bu dudaklarla bu kadından başkası bu kadar güzel olamazdı bence en kötü sahip olduğu özellik dudakları ama öyle bir auraya sahip ki en negatif özelliğini pozitife çevirmeyi başarıyor başkası olsa ne kadar kötü bir ağzı var denirdi eminim bir kere kadının bakışları seksi duruşu özgüveni ayrı çok güzel kadınlar var ve angelinadan çok daha güzelleride var daha çok beğendiğim ama hepsini ayrı bir köşeye angelinayı ayrı yere koyarım dünyanın en seksi kadınları arasında bu kadar yer almasında vücudu değil kişiliği yer ettiği için kadının özü angelinadır.:31::31::31:

Son düzenleme:
evet yaaa... gerçekten taş:))))

ben de beğeniyorum bu kadını... ama bir psikopatlığı da var yani.. yüzünde öyle bir ifade var nedense:)

angelinanın kızı ne kadar tatlı yaaaa

kızı da kendisi gibi tatlı, ilerde çok canlar yakar :16:

Angelina Jolie.... güzel, çekici, duyarlı, alımlı, seksi, şehvetli, çalışkan, hırslı, tatlı, hırçın, sinsi, sevimli... bu kadında bütün özellikler toplanmış... Brad Pitt çok şanslı...

Koca kafalı angelina. :))
Neyse ki artık eskisi gibi gözümüze sokmuyorlar.
Bir de geçen gün oscar töreninde izledim kendisini.
Bacaklarını iki yana açışına nasıl güldüm ya. :D
Rezalet. güzel göründüğünü sandı herhalde. Anormalliğinden haberi yok. :D
Neden çok fazla taklit edildiği anladım o hareketin şimdi. :D

Back