Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu kadinin dudaklarini begenmiyorum. Cok ince bir burnu, buna karsin cok kalin dudaklari var. Bana göre dudaklar kalin da olsa ince de olsa ona orantili bir burun olmali. Göz yapisi cok hosuma gidiyor. Makyaji cok iyi tasiyan bir göz yapisi var.
ama kadın taş bu resimlerde ya çok zayıf belki ama bu kadar zayıflıkla ondan başkası bu kadar çekici olamazdı herhalde bakışları bu kadar etkileyici olan başka kim var ki seksi olmak için soyunmaya ve muhteşem vücut hatlarına gerek olmadığını kanıtlıyor (fiziğide tabiki çirkin değil sadece fazla zayıf ama bacakları flan çok hoş)dudaklarını fazla büyük ve pürüzlü bulsamda bu dudaklarla bu kadından başkası bu kadar güzel olamazdı bence en kötü sahip olduğu özellik dudakları ama öyle bir auraya sahip ki en negatif özelliğini pozitife çevirmeyi başarıyor başkası olsa ne kadar kötü bir ağzı var denirdi eminim bir kere kadının bakışları seksi duruşu özgüveni ayrı çok güzel kadınlar var ve angelinadan çok daha güzelleride var daha çok beğendiğim ama hepsini ayrı bir köşeye angelinayı ayrı yere koyarım dünyanın en seksi kadınları arasında bu kadar yer almasında vücudu değil kişiliği yer ettiği için kadının özü angelinadır.
Koca kafalı angelina. :)) Neyse ki artık eskisi gibi gözümüze sokmuyorlar. Bir de geçen gün oscar töreninde izledim kendisini. Bacaklarını iki yana açışına nasıl güldüm ya. Rezalet. güzel göründüğünü sandı herhalde. Anormalliğinden haberi yok. Neden çok fazla taklit edildiği anladım o hareketin şimdi.