İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de butunuyle begeniorm hem fizigini hem de yuzunu. fizigi zayif narin duruor bence illa kum saati olursa guzeldir ya da tam tersi cok zayif olursa guzeldir die birsey yok bence guzellik cok goreceli ve degisken benm fikrim tabi bu onemli olan genel olarak nasil durdugu giydigini yakistirmasi ki ben angelinanin tarzini da begeniorm acikcasi. her haliyle cok cekici gelior bana

evet aslında öyle bi insana bakınca bütünüyle bakıyo insan. önemli olan da bu artık düşüncelerim keskin değil mesela bi süre önce daha farklı düşünüyodm ama bakıyorum da bu düşüncem tam manasıyla doğru değilmiş.illa ince bel filan..yoo olmasın bütünüyle güzel ya yeter işte. artık böyle düşünmeye başladım.insan yavaş yavaş olgunlaşıyo ve düşünceleri oturuyo

angelinaaaa dehşet bi kadın yaaa

evt cnm benm kesinlikle haklisin benm de keskin fikirlerim yok insanin havasi karizmasi da cok onemli angelina da fazlasi ile var bence
ay bu son fotolar dehset guzelmis valla

Angelina Jolie, mücevher tasarımcısı oluyor.

Angelina Jolie, mücevher sektörünün ünlü isimlerlerinden Robert Procop ile birlikte mücevher tasarımcılığına başladı.

Jolie`nin ilk tasarımlarından biri Salt filminin galasında taktığı gerdanlıktı.

Oyunculuk, yönetmenlik, annelik derken Jolie’nin yeni projesi mücevher tasarımcılığı. Aspery firmasının eski yöneticilerinden Robert Procop ile birlikte Procop Exceptional Jewels markasıyla tasarımcılığa başlayan Jolie aslında uzun süreden beri mücevher tasarlıyor. Jolie’nin tasarımlarını daha önce sadece eşi Brad Pitt kullanıyordu. Uzun yıllardan beri kendisine mücevher çizen Procop ile birlikte tasarım işini profesyonelliğe dökmeye karar veren ünlü yıldız tasarımlarında ağırlıklı olarak pembe altın ve pırlanta kullanıyor. Procop, Jolie’nin klasik giyim tarzının mücevherlerine de yansıdığını ve koleksiyonun ağırlıklı olarak kolye ve vilezik üzerine kurulu olduğunu söylüyor. Tasarımların satışından elde edilecek gelir, üçüncü dünya ülkelerindeki çocukların eğitim masrafları için kullanılacak.

[/url][/IMG]

Brad Pitt kırmızı halıda Angelina Jolie'nin kalçasını kavradı, fotoğrafçılar bu anı kaçırmadı!

Angelina Jolie, başrolünü ünlü aktör Johnny Depp'le paylaştığı The Tourist filminin New York'ta gerçekleştirilen galasına sevgilisi Brad Pitt'le birlikte katıldı. Ünlü çift, kırmızı halıda fotoğrafçılara mutluluk pozları verirken Pitt'in Angelina Jolie'nin kalçasını tutarak poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. Bu pozun ardından kahkahalara boğulan çift, ardından filmi izlemek üzere salona geçti.

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

acun ilicali angelina jolie ile pariste röportaj yapti. internette videolari mevcut ama full bulmamadim.. ilgilenenlere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…