İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu kadını çok ama çok beğeniyorum ya kadının hem yüzü güzel hemde gönlü güzel birçok yardım kuruluşuyla işbirliği yapıyor vede Brad Pitt ilede birbirlerine çok yakışıyorlar bence güzelle güzeli birarad görmek isteyen onlara baksın hele o bebekleri yokmu kızları süper bir bebek ya gerçi oda büyüdü ama çok güzel bir kız çocuğu bence

evet tam karma olmuslar,sanlı veletler kaydirigubbakcemile2

aaaaaaaay ben liv tyler ilgili bir topık acsam bu kadar tutulmaz galiba =)

sanırım evet kaydirigubbakcemile3 ama oda cok guzel bir kadın kesinlikle..

aykırı bir guzelligi ve aykırı bir ünü yok fakat.daha mutevazi oldugu icin cok revaşta degil.

Güzel Angelina'm opuyorumnanaktan Bu kadının vahşi bir havası var,güzelliği egzotik geliyor bana..Ve anaçlığı,yardımseverliğiyle tam bir dişi..

pardon kızlar ben burayı okumamıştım
amacım tartışma yaratmak değildi zaten sadece fikrimi söledim
fan olduğunu bilmiyordum a.s.

Angelina bareMinerals makyaj ürünleri kullanıyormuş diye okumuştum ki ilk defa duydum bu markanın adını.

izledim tatlım

sen sahtekarı izledin mı bebegim orada da cok begenmıstım hem oyunculugunu hemde makyajını

izlememi cnm yaa o kopkoyu dudaklar ne güzeldi öyle sapkada cok yakışıodusırnaşık şey
sonunda oglunu bulamamsına üzüldüm valla

bakııııııııııııııııııııııııııııııın kızlar size ne buldummm
angelınanın bebegını yapmışlar aynısıda olmuşş.benine kadar yapmışlar valla

aaaa bunuda mi yapmislarr aynisi vallaakaydirigubbakcemile3

Angelina bareMinerals makyaj ürünleri kullanıyormuş diye okumuştum ki ilk defa duydum bu markanın adını.

bende m.a.c ürünlerini kullandıgını biliyorum ...bu arada cnm bare minerals inanılmaz duyulmus bir marka i.d olarakta geciyor

angelinanın bebeği ne kadar çok benziyor kendisine her ayrıntısını yapmışlar yaaaa. dövmeler hariç. birde dudakları çok gerçekçi görünüyor. beebk her an canlanacak gibi yawwwwwww:lepi:

izlememi cnm yaa o kopkoyu dudaklar ne güzeldi öyle sapkada cok yakışıodusırnaşık şey
sonunda oglunu bulamamsına üzüldüm valla

evet yaaaa bir de soylemesi için angelina onun ayagına kadar gelmısti birsey soylemedi tanrı belli bagısladı artık soylemem fln dedi ona sinir olmustum ...aslında cok cok sinirlendigim bu kadarda olmaz dedigim cok sahne oldu ama fazla yorum yapmayacagım

artez cnm sen interrupted izledin mı ? o da super bir filmdi

pardon kızlar ben burayı okumamıştım
amacım tartışma yaratmak değildi zaten sadece fikrimi söledim
fan olduğunu bilmiyordum a.s.
estagfullah.gerilme olmasın kafi.

artez cnm sen interrupted izledin mı ? o da super bir filmdi

[/QUOTE]

giada da sahaneydi...

kızlar angelinaın dovmelerini nasıl buluyorsunuz ...ben ozellikle omuzunun sagındakı dovmeyi cok begeniyorum ...bende o tarz birsey yaptırmak istiyorum ..

anlamları :
Angelina Jolie: Kaplan dövmesi (sırtının alt kısmında), ejderha (sol kolunda), Arapça harflerle ‘ıradenin Gücü' (sağ kolunun iç kısmında), Buddhist Pali dilinde büyüler (sol omuz boşluğunda), çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarını gösteren üç harita (sol omzunda), ‘Haklarınızı Bilin' (boyun arkasında), H harfi (sol bileğinde), ‘Beni besleyen aynı zamanda öldürür' (sol kalçasında)

Hayatımda gördügüm - büyük bir ihtimallede görebileceegim - en güzel kadın
ondaki o vahşi güzellik kimsede yok

bak hala neyi diyoo .....naniknanikyok guzel mis yok o ona rakipmis ,yok esnetikli yok yakismamis v.s :roflol:

ben hala demek istediğini anlamadımhee erkeklere söyleyin diyosanız(ki neyi kastettini anlamadım)ben nişanlıma angelinayı dünyanın en güzel kadını olduğunu söylüyorum zatenzemuszemusgüzel bulduğum kişiyi gocunmadan belirtirim,kompleksin yoktur,eğer kastettiğin buysa..net yazmadığın için demek istediğni analamadıklaelaelaelaelae

livcim güzel bi konua değinmişsin,bende dövmelerini çok beğeniyorum,en çokta leğen kemiğinin üüstündekini beğeniyorum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…