İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fotolar düne ait,Salt basın konferansından,Angelinada estetiklenmiş gibi...

Angelina ve iki yeni dövmesi

The 35-year-old actress reportedly had the Roman number 13 inked on her left arm because she doesn't believe in superstition. She later added V MCMXL to the end of it to signify the date of Winston Churchill's famous speech on May 13, 1940 in which he said: "I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat."

Bodrum’a geldiler

Bu zamana kadar birçok dünya starını ağırlayan Bodrum, bu sezon da dünyaca ünlü Hollywood starları Brad Pitt-Angeline Jolie çiftini ağırladı.

Geçtiğimiz cuma günü Venedik’ten Bodrum’a gelen ve iki gün Bodrum’da kalan Angeline Jolie-Brad Pitt çifti, kimselere gözükmeden tatil yaptı. Noor isimli süper yatla Bodrum’a uğrayan çift, Türkbükü açıklarında demirledikten sonra teknede tatil yaptı. Bir gün Türkbükü’nde kalan ve daha sonra Bodrum’da gezen çift, tanınmamak için gözlük ve şapka taktı. Pitt ve Jolie çifti daha sonra ise Yunan adalarına doğru yola koyuldu. Teknede çift dışında beş kişi daha bulunduğu ise alınan bilgiler arasında.

Tom Hanks, Sting, Dustin Hoffman, Tina Turner Mick Jagger ve Dan Aykroyd gibi ünlü starların geldiği Bodrum’a, Angelina Jolie-Brad Pitt çifti de uğradı. Çift, kimseye görünmeden iki gün Bodrum koylarını gezdi.

BİR KİŞİ TANIDI

Hollywood starları Brad Pitt-Angeline Jolie çiftinin Türkbükü'ne geldiğini, işadamı Eren Çiftçi doğruladı.

Yatıyla Türkbükü koylarında gezerken L&R Noor adlı tekneyi gören Çiftçi, 'Teknede Brad Pitt vardı. Kendi teknemi yanaştırıp selamlaştım ve kısa bir süre konuştum. Ama Angelina Jolie'yi görmedim' dedi. Çiftçi, teknede 5 kişi daha bulunduğunu söyledi.

Kızlar ben Angelinanın yuzune estetik yaptırdıgını dusunuyorum,fotolar düne ait..alındakı kırısıklıklar yok,goz altında kaz ayakları yok..cildi oyle gergin ve puruzsuz ki

Angelianın vucudu cok kotu...Incecık bir beden,cıkık bir gobek..damarlı erkek kolları..Angelinayı begenmeme ragmen bu gercek degısmıyor maalesef

çakma Angelinamız...

önceee

Sonra,işin komigi asla estetik oldugunu kabul etmıor...tabiki taklit ettigini de..İnsaları salakmı sanıoyorlar...

Ay gercegini koyalımda gozumuz senlensin :) Agustos 2010 elle Çin sayısı

Biraz kilo almış ( sonunda ) ve botoxlanmıs yüzü ile Angelina Salt premiyerinde.

Brad yeni filmi için o muhtesem ( ! ) sakalını kestirmek zorunda kalmıs ,tüh tühh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…