Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İltihaplı romatizma için bitkisel kullandığınız ürünler varmidir ?
Merhaba kür bilmiyorum ama vücuttaki inflamasyonu azaltacak şekilde beslenebilirsiniz. İnternetten Antiinflamatuar diyet örneklerine bakabilirsiniz ama doktorunuza da o besinlerden herhangi birinin size zararlı olup olmayacağını da sorun, belki başka bir hastalığınız tetiklenebilir.
Merhabalar,benim annem iltihabli eklem romatizmasi, sanirim bende de var, odem atmak icin ısırgan otu,kiraz sapi, misir püskülü, maydanoz sapi bunlardan kullanıyor ara ara, bir ara kaz yag kullandi agriyan bolgeye, hayvansal ic yagin faydasini duymuştum
Süt ürünlerini kesin yalnızca fırında pişmiş besinlerin içinde tüketin. D vitamini 80-100 aralığında tutmaya çalışın. Omega 3 kullanın. Magnezyum olarak magnimore Plus bana iyi geliyor. Ve yoga-pilates tarzı eklemlere yük bindirmeyen esneten sporlar. (Benim kalça eklemim sorunlu olduğu için çok rahatlatıyor)