• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iltihaplı diş çektiren varmı

pinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
67
2
86
46
Kastamonu
2 gün önce 1 azı dişim çekilmesi gerekiyordu alt dişlerimi yaptırıyorum morfini vurdu bekledi dişi cekecekkken aşırı bir ağrı tekrar oldu ve 4 defa aynı işlemi yaptı doktor en sonunda kanalı açıp ödün içine morfin vurup bundan sonra bişey hissetmessin dedi dişi tekrar çekmeye denemeye çalışırken onun yanındaki dişler felaket acımaya başladı sanki alttan ön dişlerimi birisi itiyormuş gibi hiç dayanamıyacağım şekilde bir ağrı oldu. doktor inatla çekmeye devam etti kolunu çektim başaramadım en sonunda ittim doktoru ve koltukdan kalktım beni sakinleştirmeye çalıştı diş kemiğinde iltihap var dedi .antibiyotik 2 haftaya biişeyin kalmaz ozamanaliriz dişi dedi. o doktora gitmeye aşırı derecede kokuyorum hadi gitmiyeyim diyorum muhtemelen bugün kaplamalarım onlar takılacak yani mecbur gitmem gerekiyor inanın okadar piskolojim bozuldu ki aklıma o acı geldikce ağlamaya başlıyorum .hiç iltihaplı diş çektirimeye çalışıp sonrada antibiyotik tedavisinden sonra çektiren varmı ilaç tedavisinden sonra morfin işe yarıyomu lütfen paylaşın çokkk korkuyorum çokkkk

Merhaba;
iltihap olan dişin önce antibiyotikle tedavi edilmesi gerekli bunu doktorunun bilmesi gerekirdi. Ama antibiyotik içip iltihap kuruduktan sonra iğne dışında hiç bir işlemi duymazsın.

sagolsun benim dr. da ayni sekilde cekti mahvetti ben dahi diyorum ki iltihapli dis cekilir mi diye cekti dis yok ama dis etinde halaa dayanilmaz acı veren kronik iltihal kaldi.. iltihap kurusun öyle cektirin

Back