canım öyle yoğunsa iltihaplıysa en doğrusu hemen doktora görünmen. en doğru yöntemi o söyleyecektir. böyle kendi kendine bişeyler yapıp daha kötü yapabilirsin. çünkü iltihapların deri altında dağılma özelliği var. cildini tamamen mahvedebilirsin düzelteyim derken. ergenlik dönemi de olmadığı için başka bir sebebi de olabilir. o yüzden sen bi dermatoloğa görün en yakın zamanda. geçmiş olsun tatlım
en sorunlu oldugu dönemde bitki derman kullanmistim ve gecirmisti tabi izleri kaldiprofesyonel bir bakım ve lokal maskelerle düzelebilir bunun için bir uzmana başburabilirsin bu şekilde çok cildi tedavi ettik ama tabiki cildini görmeden bişey diyemem yinede bir uzmana gitmelisin
ya aynen benimde ergenlik donemindede cok sivilceliydim ama roaccutan hapini kullandim cildim en fazla 6 ay puruzsuz kaldi. simdi yine hergun agrili sivilceyle uyaniyorum resmen konusunca sag yanagimdaki sivilce sizliyor, dayanamadim manyak gibi tam olusmamisken sIktim iyice berbat ettim suratimi off heryerim yara bere. hergun fondoten kapatici kullanmaktan bende biktim..
en iyi çözüm salisilik asid ve alkol karışımı kızlar sadece sorunlu bölgeye pamukla hafifçe sürün
en fazla bir hafta içinde geçiyorlar ama lekelrin geçmesi biraz daha uzun zaman istiyor
ama salisilik asid çok iyi cildiyeciler yazıyor eczane hazırlıyor
Bende tedavi oluyorum
bana iğne anntibiyotik verdi sivilcelerim için her ay vurunuyorum iğneyi 1 sene vuruncakmışım ayda 1 defa
ve regl dönemimde dahi sivilcem çıkmadı
içten kurutuyomuş kurtulcam galiba sivilcelerden az kaldı
mutlaka doktor gördsün..
siz hangi doktora gidiyorsunuz?benım uzun zamnadır akne problemım var hiç birşey etki etmiyor ama antibiyotik iğne cok mantikli geldi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ..