Iltihaplanma

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Kızlar vajinal iltihapları akıtmak için kabak haşlayıp soğutup ped koyar gibi koyunca tüm iltihapları söküyormuş komşumuz söyledi ama netten araştırınca hiç böyle bir bilgiye rastlamadim duyan bilen var mi acaba xS

belki de gerçekten böyle bir bilgi olmadğından bulamamıssınızdır

kabağın ne işi var orada tövbe tövbe
bu komsu teyzelerin uydurma kocakarı ilaçları beni benden alıyor

kadındoğumcuya gidin gerekli görürse antibiyotik verir keser
arastırmanıza bile gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmıs etkisi zaten
bir de bol bol su için

Son düzenleme:
benimde iltihabım var.dün doktora gittim ilaç verdi.ve de krem.
yavas yavas sökülüyor iltihabım hissediyorum sanki.
kasıklarımda agrı var. doktor en ii çözüm

Doktora gidin, taşıdığınız enfeksiyonun ne olduğunu bilmeden kocakarı ilaçlarına inanırsanız başınıza daha büyük işler açılabilir.

Enfeksiyon şakaya gelecek iş değil, vakit kaybetmeyin, geçmiş olsun

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

benimde iltihabım var.dün doktora gittim ilaç verdi.ve de krem.
yavas yavas sökülüyor iltihabım hissediyorum sanki.
kasıklarımda agrı var. doktor en ii çözüm

sağlık ocağı var sadece gittim ama verdiği bir hap ve kan surubu hiç birsey yapmadılar bile bir ay kullandım ama faydası yok

Arkadaşlar bu sorunların birçok sebebi olabilir kendimize gereken özeni gösteriyormuyuz öncelikle evet mutlaka dikkat ediyorsunuzdur fakat en ufak aksaklık yada yanlış temizleme yöntemleri floranın doğal ortamının bozulmasına neden olmakta ve malesef bu sorunlara davetiye çıkarmakta

Evet ben duydum çok yaşlı bir ebe tavsiye etmişti hatta benim ebem kendisi.
Ama normal kabak değil özel bir kabak karakabak diye geçiyor adı yarısını kesip sütte kaynatıp sonrada çenenin dayanacağı kadar sıcaklıkta iken üstüne otur dedi.
Sonra diğer yarısını aynı şekilde yapcan..
Ama ben yapmadım korktum bişey olur diye ama iltahabı söktüğünü söyledi..

genital infeksiyonların birçok nedeni olabilir, viral, bakteriyel, mantar ya da paraziter olabilir ? kabak hangisine iyi geliyor ?? diyelim ki hepsine iyi geliyor, ilaçlar dururken nimeti alıp orana mı koyacaksın ??

kızlar bu işler kabakla olacak iş değil sorunu yasamadan korunmanın yoluna bakacaksınız günlük hijyen alışkanlığı edineceksiniz hepsi bu bir link vericem inceleyin

İnternette bu karakabak tarifini arıyordum. Annemin 2. Çocuğunda 7 yıl çocuğu olmamış. Doktor tüm tüp kanalların kapalı demiş. O zamanlar köyde bir ebe hatun varmış. Annemi muayene etmiş ve senin hiçbirşeyin yok sadece aşırı iltihabın var. Komple sarmış içini demiş. Bu karakabak tarifini vermiş ve annem 2-3 kez yapmış. Ertesi ay hamile kalmış. Halen o ebeye dua eder. Araştırın arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…