Merhaba arkadaşlar
Geçen yaz temmuz ayında düşük yaptım. Sonrasında kürtaj oldum. 10 haftalık hamileydim. O zamandan beri çocuk sahibi olmak istiyorum fakat bir türlü nasip olmadı. Yumurtalıklar tembelleşmişti düzeldi ilaçlarla. Kürtaj sonrasında adet düzensizliğiö başladı birde cyclo prognova isimli ilacı kullanıyorum bu yüzden. Üzerine birde idrarda iltihap çıktı. Ayrıca kanda da iltihap mevcut. Crp değerim 17.80 bu iltihap sorunlarından kurtulmak için ne önerirsiniz yardıma ihtiyacım var
Ben kronik ağır enfeksiyonluydum. Yıllarca cebelleştim. Ateşlenip acillik oluyordum, tuvalete gitmek işkenceye dönüşmüştü. En sonunda pes ettim olmuyor demekki dedim kullanmadığım ilaç kalmamıştı böbreklerimi çok yormuştum. Sonrasında gebelik için soğan kürü yaptım. Doktora gittim muayene olmak için doktor idrar tahlili istedi bi de baktık enfeksiyon sıfır :) doktor bile şaşırdı sistemde görüyor çünkü, bu nasıl oldu ağır enfeksiyonluymuşsun sen dedi:) Şimdi hamileyim tekrarlamaması için sabah aç karnına doğal elma sirkeli su içiyorum, bi de bol su içiyorum gün içinde. Çok şükür tekrarlamadı.Merhaba arkadaşlar
Geçen yaz temmuz ayında düşük yaptım. Sonrasında kürtaj oldum. 10 haftalık hamileydim. O zamandan beri çocuk sahibi olmak istiyorum fakat bir türlü nasip olmadı. Yumurtalıklar tembelleşmişti düzeldi ilaçlarla. Kürtaj sonrasında adet düzensizliğiö başladı birde cyclo prognova isimli ilacı kullanıyorum bu yüzden. Üzerine birde idrarda iltihap çıktı. Ayrıca kanda da iltihap mevcut. Crp değerim 17.80 bu iltihap sorunlarından kurtulmak için ne önerirsiniz yardıma ihtiyacım var
Bende anlamadım gerçekten idrardaki iltihapı hadi diyorum umursamayayım ama kanda iltihap neden olur ve nasıl geçicek şaşırdım gerçekten. Antibiyotik olarak sizlere nelrr önermişti doktorunuz acabaantibiyotik kullandın mı?? neden geçmez acaba?? bol su içmen lazım onun dışında kontrolünü ihmal etme!
çok geçmiş olsun.
Peki ilaç vb bir şey verdi mi şunu yapsan geçer diyecanım doktorun önerdiği antibiyotikleri kullan, bende de bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıktı..doktora gebeliğe engel mi dedim.. değil dedi.
Soğan kürünü çok duydum ama herkes farklı bişeyler yazıyor kullanımı için siz nasıl uyguladınız günde kaç kez ne miktarda olmalı. Birde ne kadar süre kullanılması gerekiyor acabaBen kronik ağır enfeksiyonluydum. Yıllarca cebelleştim. Ateşlenip acillik oluyordum, tuvalete gitmek işkenceye dönüşmüştü. En sonunda pes ettim olmuyor demekki dedim kullanmadığım ilaç kalmamıştı böbreklerimi çok yormuştum. Sonrasında gebelik için soğan kürü yaptım. Doktora gittim muayene olmak için doktor idrar tahlili istedi bi de baktık enfeksiyon sıfır :) doktor bile şaşırdı sistemde görüyor çünkü, bu nasıl oldu ağır enfeksiyonluymuşsun sen dedi:) Şimdi hamileyim tekrarlamaması için sabah aç karnına doğal elma sirkeli su içiyorum, bi de bol su içiyorum gün içinde. Çok şükür tekrarlamadı.
Sırf o değil her türlü enfeksiyonu temizliyor. Tavsiye ederim.
iltihap çok demek ki, ama sadece idrar yolu iltihabında kanda iltihap çıkmaz, başka bir yerinde de olabilir, diş vs. sen düzgünce bir muayene ol bence, çekap gibi nerde ne var çıksın...Bende anlamadım gerçekten idrardaki iltihapı hadi diyorum umursamayayım ama kanda iltihap neden olur ve nasıl geçicek şaşırdım gerçekten. Antibiyotik olarak sizlere nelrr önermişti doktorunuz acaba
Peki ilaç vb bir şey verdi mi şunu yapsan geçer diye
Benim adetim bitti 2 gün sonra başladım küre. Tam 15 gün yaptım. Ama bir öğün bile atlamadım. Çok dikkat ettim. Misafirlikte bile soğan isteyip yapıp içtim o denli. Günde 2 kez içtim. 1 orta boy soğanı kabuksuz 4e bölüp 1.5 bardak suda 5 dk kaynattım. Yemeklerden önce içtim. Tam soğutmadan içmek lazım bi de.Soğan kürünü çok duydum ama herkes farklı bişeyler yazıyor kullanımı için siz nasıl uyguladınız günde kaç kez ne miktarda olmalı. Birde ne kadar süre kullanılması gerekiyor acaba
Çok duydum soğam kürünü sizin kullandığınız gibi bende kulllanıcam. Teşekküt ederim sonuçlatı yazarım burdanBenim adetim bitti 2 gün sonra başladım küre. Tam 15 gün yaptım. Ama bir öğün bile atlamadım. Çok dikkat ettim. Misafirlikte bile soğan isteyip yapıp içtim o denli. Günde 2 kez içtim. 1 orta boy soğanı kabuksuz 4e bölüp 1.5 bardak suda 5 dk kaynattım. Yemeklerden önce içtim. Tam soğutmadan içmek lazım bi de.
Rica ederim. Şifa olur inşallah.Çok duydum soğam kürünü sizin kullandığınız gibi bende kulllanıcam. Teşekküt ederim sonuçlatı yazarım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?