canım bende yenı evlendıgım zaman olmustum aynı doktor fıtıl vermıstı balayı hastalıgı denılıyormus ara ara yıne oluyorum ben sana onerım o yanma ve kokuyu hıssettıgın anda bol su ıc ıdrarla atıosun o mıkrobu ben elımden dusurmem suyu sık sık ıdrara cıkıp atarım o gun onu hemen gecıo benım cozumum o
sistit belirtisi yanma, idrarda ağır koku. antibiyotikle geçer. iyice ilerlemeden tekrar doktora gidin bence. ilerlerse tedavisi daha da zorlaşan bir hastalık çünkü...
arkadaşlar idrarda bakteri maksimum 300 olması gerekirken 7000 küsür çıktı antibiyotik kullanmak istemiyorum 25 haftalık hamileyim başka yollarla geçmez mi bu bakteri
hanımlar ben hamıleymısım ama suan kum dokuyorum kan tahlılde kanımın yuksek hamıle oldugumu soyledıler dun ama ben kanama goruyorum az bı akıl verssenız kafam karısıyo da hamıleyım magdem kan nıe gelıyo
Arkadaşlar benim bir sorunum var sistitmiyim bilmiyorum ama sık sık tuvalete çıkıyorum. Soğuk havalarda hemen üşütüyorum. Kansızlık yok kan verdim sonuçları normal çıktı.
İdrarımda yanma zaman zaman olur, bekarım bu arada. Mesela aşırı bir şekilde tuvalete çıkma hissi duyduğumda aslında az oluyo idrarım bunun sebebi nedir acaba psikolojik mi ve bir yere gideceksem eğer önce tuvaletin yolunu tutarım::d
Bende bekarken hiçbir şekilde vajinal bir şikayet olmazdı.Ne zaman evlendim sorunlar başladı.Özellikle sistit çok sık oluyor şu an hamileyim halada öyle.Hamile kalmadan önce maydanoz kaynatır suyunu içerdim o epey rahatlatırdı beni hamile oldugumdan maydanoz suyuda içemiyorum Şuan yine tekrarladı bol su içerek atlatmaya çalısıyorum ama geçiyor gibi oluyor sonra sil baştan aynı yeniden tekrarlıyor.Bakalım doktora gitmemek için daha ne kadar savaşıcam bu illetle
ben evliliğimin başında vajinismus sıkıntısı yaşadım ve 7.ayda yenebildim çok şükür.şuan normal herşey fakat bu sefer de
sistit başladı ( neredeyse sürekli sistit oluyorum.başlarda antibiyotik kullanıyordum fakat artık içmek istemiyorum ilaç falan.
kesin çözümü yok mu bunun?ben her ilişki sonrasında bunu yaşayacak mıyım?bilgisi olan var mı?
bendede aynı şikayet var hemde 10 gündür falan reglin ilk günü başladı regl biteli 5 gün oluo ama bu illet bitmedi napcamı şaşırıom bol su da içiorum tam geççek gibi oluo idrarımı yapmaıp biraz tutunca yine azıtıo idrarıda tutmamak gerek sanırım doktora gitcem artık yarın iğne vurmuşlar bi tanıdıgıma sağlık ocağında sistit için o zmndan beri çok rahat olduğunu söylüo bi sorcam doktora
oyaz inşlh kötü brsey çkmaz ben hep çektim bu belayı yanma agrı bulantı bazen kanama ama snra karnıbahar suyu içtim çok şükür geçti ilthaplarım kendlnden aktı ama hamılelere yasak dyodu okudugum da bence dene derım ben faydasnı gördüm arkadaşlarda denedı onlarda faydasnı grdu dene bence