Iltıhap Icın Cozum Lutfen

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
arkadaslar rast gele testlerımde ıdrar yolarında asırı ıltıhap cıkdı. ılac antıbıyotık kullandım 10 gun sonra gene gıttım gene ıltıhap var .1 ıcımlık ılac yazdı bu sefer e oda bıttı. maydanoz suyundan baska bana ıltıhabı temızlıyecek bıtkısel cozum onerebılcek varmı aramızda. paylasırsanız sevınırımyerimseniben

tesekkurlera.s.

adaçayının tüm vücuttaki iltihapları söktürdüğünü biliyorum.hatta dişteki abselerdede alternatif olarak öneriliyor.yalnız hazırlarken kaynatmayın demleyerek hazırlayın.bir tutam kurutulmuş adaçayının üzerine kaynamış suyu döküp biraz dinlendirip içerek kullanın ve hatta şeker yerine bal kullanırsanız çok daha faydalı olur.

arkadaslar rast gele testlerımde ıdrar yolarında asırı ıltıhap cıkdı. ılac antıbıyotık kullandım 10 gun sonra gene gıttım gene ıltıhap var .1 ıcımlık ılac yazdı bu sefer e oda bıttı. maydanoz suyundan baska bana ıltıhabı temızlıyecek bıtkısel cozum onerebılcek varmı aramızda. paylasırsanız sevınırımyerimseniben

tesekkurlera.s.

propolis içeren tabletler kullanabilirsin bunun yanı sıra böğürtlen suyu yada çayı tavsiye ederim idrar yolu enfeksiyonu sanırım yaşıyorsun sana şimdiden geçmiş olsun arkadaşım en kısa zamanda bence bir nefroloji uzmanına gitsen ii olacak bence çook geçmiş olsun...:KK43:

bol bol su idrar yollarını temizleyecek en güzel sey ve birde esinizle aynı anda tedavi olun ben yıllarca aynı hastalığı yasadım en sonunda anladım esimle bir birimize bulastırıyoruz ve intaniyeye yani bulasıcı hastalıklara gittim ikimizede aynı tedavi ve bende 5 yıldır yok biz bu hastalıkla 9 yıl uğrasmıstık bir türlü gecmiyordu tedavi bir iki ay sonra tekrar bence sizde deneyin bir daha olmayacaktır emin olun

X