Kontakt Lens İllusions

ozdendeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
173
0
Bu markanın videolarını izledim ama soft blue ve dark blue videoları var sadece onlar da çok belirgin değil. Kullanan varsa fikir edinmemiz için resmini ekleyebilir mi? Mümkün değilse fikrini belirtirse de çok sevinirim. Göz çapıma uyan tek renkli lens bu, resim ekleyecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 10 yıl önce kullandım,hem dark blue hemde dark green o zaman bunlar deep blue ve deep green olarak geçiyordu.Evet dediğin gibi pek belirgin bir lens değil ama özellikle deep blue dan o kadar çok memnun kaldımki çok tatlı bi mavi olmuştu bende.Herkez kendi gözüm sanıyordu.Yakın bi zamana kadar yine bu lensden almayı düşündüm yanlız bir yere denemeye gittim lens o kadar özelliğini kaybetmiş ki gözümde sürekli kaydı,büyük geldi rengide solmuştu duruşunu bir türlü anlamadım.O yüzden cesaret edip alamadım.Tabii o testerdı.Bu lensin bir özelliğide çift taraflı kullanılması,sen bu lensten daha önce kullanmışmıydın...

çok önce göz muayenesi olduktan sonra denemiştim menekşe ve mavi ama eşim mavi ben menekşeyi beğenince kararsız kalıp hiç almamıştım :) şimdi bi kaç videoda gördüm menekşe yapay ve bariz mor duruyor o zaman nasıl beğenmişim anlamadım. koyu mavi önerin için sağol, belli olmasından ziyade doğal olması daha önemli aslında. doğal duruyor muydu koyu mavisi? beyaz tenli, açık kumral-sarışın ama siyaha yakın gözlüyüm

Doğallık konusunda süperdi.Hiç kimse lens olduğunu anlamıyordu,alışveriş mağazalarında ve işyerimde sürekli gözleriniz çok güzel diye bir sürü iltifat alıyordum.Bazılarına lens olduğunu söylüyordum.ınanmıyorlardı.Benimde anlamadığım bu kadar doğal bi lensi kimse farkedememiş pek kullanan yok.Yakın bi zamanda optikçiye sordum.Bu lensler üretilmiyor artık dedi.Ne kadar doğru tabi bilmiyorum.Bu lensleri bulamadım.Deneme şansın varsa dene bence...
Şu anda bende solotica alacak hiç kullanmadım ama çok doğal geldii.

Alırsan canım benimde haberim olsun.Ben bugün 2 lens siparişi verdim inşallah bunlarda illusions lensler kadar doğal olur.

cnm ben bu lensin yeşil rengini kullandım ama benim gozumu küçük gösteriyodu birde biraz bombeli bir lens gun ışında cizgileri belli oluyodu zaten cok kullanmadım attım kenara yeşili renk olarak dogal dı gözünde küçükse kullanabilirsin bence...

Alırsan canım benimde haberim olsun.Ben bugün 2 lens siparişi verdim inşallah bunlarda illusions lensler kadar doğal olur.
ne siparişi verdin canım? ben lensmarketten almayı düşünüyorum, telefonla konuştum üretiliyor dediler ancak numaralılar yurtdışı siparişiymiş, 4-6 haftada gelirmiş. uzun sürecek diye tam karar veremedim ama daha önceden memnundum lensmarketten giallo almıştım hemen göndermişlerdi.

canım benim gözbebeklerim büyük ama gözlerim hafif çekik, pek bombeli durmuyor lensler. pek anlayamadım da sence benimki gibi gözlerimde iyi durur mu? bi de koyu yeşil mi açık yeşil miydi seninki?

Solotica siparişi verdim.Daha önce aldığımda bende 1 ay beklemiştim.Diğer markalarda böyle olmuyor bende anlamadım.:uhm:

Solotica siparişi verdim.Daha önce aldığımda bende 1 ay beklemiştim.Diğer markalarda böyle olmuyor bende anlamadım.:uhm:
soloticadan herkes memnun gibi gördüğüm kadarıyla, umarım size çok yakışır. bu arada ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar, çok yardımcı oldunuz.

canım benim gözbebeklerim büyük ama gözlerim hafif çekik, pek bombeli durmuyor lensler. pek anlayamadım da sence benimki gibi gözlerimde iyi durur mu? bi de koyu yeşil mi açık yeşil miydi seninki?

cnm gözlerin cekikse kullan bence benimks iacık yeşil di renk olarak da cok dogaldı herkes begnirdi kimsede lens oldgunu anlamazdı=)))

soloticadan herkes memnun gibi gördüğüm kadarıyla, umarım size çok yakışır. bu arada ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar, çok yardımcı oldunuz.

Soloticanın doğallından dolayı sipariş verdim tabi ne kadar doğal göreceğiz.İnşallah memnun kalırım,zaten beğenmezsem benim lensim illusions demektir,benim için doğallık ön planda.Sanada yardımcı olabildiysek ne mutlu.opuyorumnanaktan

kızlar sizin gözleriniz açık olmasın doğal durur diye alırım bi de benim gözler kapkara maymuna dönerim sonra :) gözleriniz ne renk açık yeşil-koyu mavi arasında karar vereyim kimin gözü benimki gibiyse?

Canım benim gözlerim açık kahve,hatta güneşde ela buna rağmen koyu tatlı bi mavi olmuştu.Senin gözlerin koyuymuş belki fazla değişiklik olmaz.Deneme şansın varsa denede al.

Canım benim gözlerim açık kahve,hatta güneşde ela buna rağmen koyu tatlı bi mavi olmuştu.Senin gözlerin koyuymuş belki fazla değişiklik olmaz.Deneme şansın varsa denede al.

malesef canım deneyemiyorum netten alıcam zaten güvendiğim bi site var. belli olmaması pek sorun değil de acaba sendeki gibi doğal durmaz mı dedim. pupil boşluğu nasıldı geniş miydi çok? senin göz renginle kaynaşıp mı doğal durdu?

Canım ben onun pupil boşluğunu hiç hatırlamıyorum,sanki yok gibiydi :bbo:sadece doğallını ve iltifatları hatırlıyorum,hatta annem bile şuanda bana niye o lensden almadında hiç bilmediğin lensi alıyorsun diyor.Yokmu bu lensden kullanan yaaa....

seni bezdirmeden alayım ben :) Bir sürü soru sordum ama bıkmadan cevapladın sağol. lensmarkette satılıyodu illusions ben ordan alıcam istersen sen de bak, telefonla sorarsın ellerinde var mı diye.

Olurmu canım ne bezdirmesi,seve seve cevaplıyorum.Sonuçta kullandığım bi lens,10 yıl oldu ama hatırladıklarımı seninle paylaşmaktan zevk alıyorum.Benim lensler bi gelsin memnun kalmazsam,o zaman bende alacam,benim içinde doğallık ön planda.

bu markanın mavisini denemiştim bağdat caddesinde hatta ilk orda görmüştüm başka lensleri denerken kadın dedi çok güzeldir dye cidden çok çok doğal durdu ve soft bir renk oluştu oldukça da rahattı ancak acaip pahalıydı 400 milyona yakın bir fiyat söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…