- 18 Mart 2010
- 173
- 0
-
- Konu Sahibi ozdendeniz
ne siparişi verdin canım? ben lensmarketten almayı düşünüyorum, telefonla konuştum üretiliyor dediler ancak numaralılar yurtdışı siparişiymiş, 4-6 haftada gelirmiş. uzun sürecek diye tam karar veremedim ama daha önceden memnundum lensmarketten giallo almıştım hemen göndermişlerdi.Alırsan canım benimde haberim olsun.Ben bugün 2 lens siparişi verdim inşallah bunlarda illusions lensler kadar doğal olur.
canım benim gözbebeklerim büyük ama gözlerim hafif çekik, pek bombeli durmuyor lensler. pek anlayamadım da sence benimki gibi gözlerimde iyi durur mu? bi de koyu yeşil mi açık yeşil miydi seninki?cnm ben bu lensin yeşil rengini kullandım ama benim gozumu küçük gösteriyodu birde biraz bombeli bir lens gun ışında cizgileri belli oluyodu zaten cok kullanmadım attım kenara yeşili renk olarak dogal dı gözünde küçükse kullanabilirsin bence...
ne siparişi verdin canım? ben lensmarketten almayı düşünüyorum, telefonla konuştum üretiliyor dediler ancak numaralılar yurtdışı siparişiymiş, 4-6 haftada gelirmiş. uzun sürecek diye tam karar veremedim ama daha önceden memnundum lensmarketten giallo almıştım hemen göndermişlerdi.
soloticadan herkes memnun gibi gördüğüm kadarıyla, umarım size çok yakışır. bu arada ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar, çok yardımcı oldunuz.Solotica siparişi verdim.Daha önce aldığımda bende 1 ay beklemiştim.Diğer markalarda böyle olmuyor bende anlamadım.:uhm:
canım benim gözbebeklerim büyük ama gözlerim hafif çekik, pek bombeli durmuyor lensler. pek anlayamadım da sence benimki gibi gözlerimde iyi durur mu? bi de koyu yeşil mi açık yeşil miydi seninki?
soloticadan herkes memnun gibi gördüğüm kadarıyla, umarım size çok yakışır. bu arada ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar, çok yardımcı oldunuz.
Canım benim gözlerim açık kahve,hatta güneşde ela buna rağmen koyu tatlı bi mavi olmuştu.Senin gözlerin koyuymuş belki fazla değişiklik olmaz.Deneme şansın varsa denede al.
seni bezdirmeden alayım ben :) Bir sürü soru sordum ama bıkmadan cevapladın sağol. lensmarkette satılıyodu illusions ben ordan alıcam istersen sen de bak, telefonla sorarsın ellerinde var mı diye.Canım ben onun pupil boşluğunu hiç hatırlamıyorum,sanki yok gibiydi :bbo:sadece doğallını ve iltifatları hatırlıyorum,hatta annem bile şuanda bana niye o lensden almadında hiç bilmediğin lensi alıyorsun diyor.Yokmu bu lensden kullanan yaaa....