- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Hiç mi birşey yok cidden bide yurt dışında yaşıyorum doktor işlerinde çok sıkıntılıAyyy diş ağrısı çok zor. Allah şifa versin. Maalesef ki yapacak bişey yok. İltihabın geçmesini bekleyeceksin mecbur
Sarımsak ezip koymayı denediniz mi?Hiç mi birşey yok cidden bide yurt dışında yaşıyorum doktor işlerinde çok sıkıntılı
Dün akşam denedim onu fayda etmedi allahım düşmanıma vermesin bu ağrıyı cidden çok kötğSarımsak ezip koymayı denediniz mi?
Ağrıyan yere koyun ve bekleyin.
Evet çok kötü maalesef. İnşallah geçer hemen sizinkideDün akşam denedim onu fayda etmedi allahım düşmanıma vermesin bu ağrıyı cidden çok kötğ
Merhabalar dişinizde problem olduğu müddetçe enfeksiyon geçmez.bu durumlarda belirli bir müddet antibiyotik kullandırıp dişi tedaviye alıyor hekimlerDoktora gitmem gerektiğini farkındayım ama iltihap varken işlem yapmazlar die antibiyotik içip gideyim dedim ama bu ağrıya dayanamıyorum
Agumentin antibiyotik kullandım fayda etmedi bende bugün uçak biletimi aldım kısmetse geliyorum Türkiye’yeMerhabalar dişinizde problem olduğu müddetçe enfeksiyon geçmez.bu durumlarda belirli bir müddet antibiyotik kullandırıp dişi tedaviye alıyor hekimler
Antibiyotik hiç iyi gelmedi canım kaç gündür aç ve uykusuzum çektiğim ağrı ayrı bendenuçak biletimi aldım kısmetse geliyorum türkiyeyeEvet çok kötü maalesef. İnşallah geçer hemen sizinkide
Gel gel. Burda görün bi. Antibiyotiğini değiştirirler belki. Çünkü o iltihap gitmeden dişine işlem yapmazlarAntibiyotik hiç iyi gelmedi canım kaç gündür aç ve uykusuzum çektiğim ağrı ayrı bendenuçak biletimi aldım kısmetse geliyorum türkiyeye
Alakası yok işlem yaparlar. Ben geçen ay ölüyordum diş ağrısından, düşün sağ koluma vuruyor kolumu bile kaldıramıyordum. Ağrısını nasıl tarif edeyim ama sanki bıçakla tüm her yerimi oyuyorlardı.Doktora gitmem gerektiğini farkındayım ama iltihap varken işlem yapmazlar die antibiyotik içip gideyim dedim ama bu ağrıya dayanamıyorum
Üç kutu antibiyotik bitirdim bir hafta da iğne antibiyotik kullandım hala enfeksiyonum geçmedi iki aydır. İki yirmilik diş çektirdim biri enfeksiyonluydu birkaç gün antibiyotik kullandıktan sonra yapıldı işlem hala enfeksiyonum vardı yani enfeksiyonun bitimi beklenmez işlem yapılırkenAntibiyotik hiç iyi gelmedi canım kaç gündür aç ve uykusuzum çektiğim ağrı ayrı bendenuçak biletimi aldım kısmetse geliyorum türkiyeye
Keşke 20 lik diş olsa en öndeki dişimAlakası yok işlem yaparlar. Ben geçen ay ölüyordum diş ağrısından, düşün sağ koluma vuruyor kolumu bile kaldıramıyordum. Ağrısını nasıl tarif edeyim ama sanki bıçakla tüm her yerimi oyuyorlardı.
Gittim antibiyotik aldım 2 yirmilik çektirdim şükür kurtuldum. Gidin siz de çekerler illa antibiyotiğe de gerek yokmuş. Doktora söylersiniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?