• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İllet diş ağrısına alternatif çözüm acil 😖😖😖

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.832
7.515
128
28
Kızlar illet bir diş ağrısı yaşıyorum sağ üst damağım uyuşuk genel bir şişlik dişte dayanılmaz bir ağrım var ağzımı dahi açamıyorum 4 gündür agumentin 1000 lik antibiyorik içtiğim halde ağrım geçmiyor Allah rızası için bana yardımcı olun ne yapayım ne edeyim 😖😖😖😖

Doktora gitmem gerektiğini farkındayım ama iltihap varken işlem yapmazlar die antibiyotik içip gideyim dedim ama bu ağrıya dayanamıyorum 😫😫😫😫

Ayyy diş ağrısı çok zor. Allah şifa versin. Maalesef ki yapacak bişey yok. İltihabın geçmesini bekleyeceksin mecbur

Doktora gitmem gerektiğini farkındayım ama iltihap varken işlem yapmazlar die antibiyotik içip gideyim dedim ama bu ağrıya dayanamıyorum 😫😫😫😫
Merhabalar dişinizde problem olduğu müddetçe enfeksiyon geçmez.bu durumlarda belirli bir müddet antibiyotik kullandırıp dişi tedaviye alıyor hekimler

Merhabalar dişinizde problem olduğu müddetçe enfeksiyon geçmez.bu durumlarda belirli bir müddet antibiyotik kullandırıp dişi tedaviye alıyor hekimler
Agumentin antibiyotik kullandım fayda etmedi bende bugün uçak biletimi aldım kısmetse geliyorum Türkiye’ye 😞

Alakası yok işlem yaparlar. Ben geçen ay ölüyordum diş ağrısından, düşün sağ koluma vuruyor kolumu bile kaldıramıyordum. Ağrısını nasıl tarif edeyim ama sanki bıçakla tüm her yerimi oyuyorlardı.
Gittim antibiyotik aldım 2 yirmilik çektirdim şükür kurtuldum. Gidin siz de çekerler illa antibiyotiğe de gerek yokmuş. Doktora söylersiniz tabi

Antibiyotik hiç iyi gelmedi canım kaç gündür aç ve uykusuzum çektiğim ağrı ayrı bendenuçak biletimi aldım kısmetse geliyorum türkiyeye
Üç kutu antibiyotik bitirdim bir hafta da iğne antibiyotik kullandım hala enfeksiyonum geçmedi iki aydır. İki yirmilik diş çektirdim biri enfeksiyonluydu birkaç gün antibiyotik kullandıktan sonra yapıldı işlem hala enfeksiyonum vardı yani enfeksiyonun bitimi beklenmez işlem yapılırken

Bende aynı durumdayım. Türkiye deyim 2 tane doktora gittim. Agumentin verdiler. Yapacak baksa bişey yok iltihap söz konusuyken. Kaç gündür mahvoldum. Kulağıma vuruyor kafamın sol tarafı agriyo resmen öyle bir ağrı. Diklorun tablet e başladım bide

Alakası yok işlem yaparlar. Ben geçen ay ölüyordum diş ağrısından, düşün sağ koluma vuruyor kolumu bile kaldıramıyordum. Ağrısını nasıl tarif edeyim ama sanki bıçakla tüm her yerimi oyuyorlardı.
Gittim antibiyotik aldım 2 yirmilik çektirdim şükür kurtuldum. Gidin siz de çekerler illa antibiyotiğe de gerek yokmuş. Doktora söylersiniz tabi
Keşke 20 lik diş olsa en öndeki dişim

Back
X