Lekeler, Çiller illerin gemesi iin?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

eylul_muhendis

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
141
0
ya kızlar benim çocukluğumdan beri çillerim vardı biraz ama sonraları biraz daha arttı :çok üzgünüm:abartılı değil ama olmasa daha güzel olcak gibi geliyo bbi öneriniz varmı ne yapabilirim geçmesi için?? :1rolleyes:

benim de yaz aylarında burnum ve çevresinde çiller oluşuyor. doktor bunlar için expigment %4 krem vermişti. günde 2-3 kere sürüyorum lekelere. düzenli kullanıyorum ve faydasını görüyorum. tabi güneşli havalarda kremle birlikte koruyucu bir güneş kremi daha sürmekte fayda var.. çünkü güneşi gördüğü gibi yok olan çillerim tekrar çıkıyor bende..

benimde çillerim var ,hamilelikte daha da arttı ama insan alışıyo böylede farklı bir güzellik oluyo insan
evde yapılan yüze sürülen karışımlar var ama ben denemedim ,size kolay gelsin

alweyna yı ben çok araştırdım herkes cok ıyı diyor cillere olsun sivilcenin kırmızı izlerine olsun bende denicem denedigimde yazarım size arkdaslar

dene canım ben başladım kullanmaya ama ben sıvılce izlerim için kullanıyorum işede aradı ama ist yok sipariş vericen internetten ben öyle yaptım:)

cillerim benimde var:))
ben renklerini acicak bi maske uyguluyorum coguda kayboluyor memnunum bu maskeden
yazim ins isinize yarar
oncelikle yesil cay cok iyi geliyor ictiginiz poset yesil caylari atmayin onlari çiçek bali ve biraz zeytin yagiyla yuzunuze pamuk yardimiyla surun eminim iyi gelicektir:)

az önce bir programda çiller geçirten bir maske tarifi verdiler:
İlk önce Kükürtlü bir sabunla yüz temizlenecek ardından gül suyu ile silinecek. Sarı kantoron yağı, limonyagı, portakalyağı ve gül yagı karıştırılarak azıcık ele alarak ısıtcaz ve yüzümüze sürcez( bu yağlar 20mg)sabahları bunu dedi. Akşamları ise yine kükürt veya yosunlu sabunla yüzümüzü temizlicez yıkacaz gülsuyu sürcez ve salyangoz kremi sürüp yatacagız. İyi geliyormuş.

keten tohumunu suyla kaynat ve masaj yap.renkleri olabildiğince açıyor.tabiki hergün düzenli yapacaksınız.:1hug:

X