İllerarası taşınma ve derin dondurucu

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
43
Ani bir taşınma durumu söz konusu oldu. 900 km lik bir yol. Derin dondurucuda bulunan gıdalardan tüketemediklerimi ne yapmalıyım? Nasıl taşımalıyım?

Araç içi dondurucu alabilirsiniz ama biraz pahalı ve o kadar mesafede pek verimli olur mu bilemedim. Eğer etse zaten dağıtın direk riske atmayın bence

Derin dondurucu fişi çekikken 15 saat koruyabiliyor içindekileri. Tabi kapağı açılmazsa. Ama taşınırken içinde malzeme olması ve gittiği yerde o şekilde fişe takmak makineye zarar verir mi o kısmını bilemiyorum.

Gidene kadar tüketemeyiz ki.Zaten iki kişiyiz. Ben diyet yapıyorum. Eşime elimden geldiğince yedireceğim de.Buranın yabancısıyız.Yemeğe davet edecek akrabamız yok. Strafor kutu alsam. Millet maraş dondurma gönderiyor kahramanmaraştan.onlar nasıl yapıyor ki

Tüketmek en doğrusu kalanıda dağıt derim. Benim sağılmış sütlerim vardı dolapta araç içi soğutmaya bile güvenmedim sonuçta derecesi değişiyor tükettik ne var ne yoksa.

Dağıtmak istemiyorum aslında. Millete vereceğime, kedi köpeğe veririm karnı doyar gariplerin. Konu komşuya versem nasılsa arkamdan çöpe atacak.

Maraş dondurması zaten yapı itibariyle geç eriyor. Yola gidecekler de bildiğim kadarıyla en az 72 saat şoklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…