- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şimdiden mutluluklar benim daha bu konuda deneyimin yok ama aileden falan yaşananlardan biliyorum kesinlikle kınayı erken yap zaman kazan yoksa o koşuşturmada ve yorgunlukta ne kınanın ne de düğününün zevkini alamazsın. en özel zamanların zehir olur
dediklerinin tamamında haklısın aşağı yukarı kafamın içindekileri okudun diyebilirim kargo masrafı ne kadar tutuyor canımcım aşağı yukarı:44::44:canım eğer haziranda düğün olursa sen mayısın başı gibi eşyalar yllamya başla ben ptt kargo ile yolladm diğer kamyon ve kargolara göre daha hesaplı geldi.haziranın başına kadar eşyalar giderse geriye bitek ev düzmek ve kına kalır mesela haziran 20sinde düğün olursa sen kınayı 14 ün de filan yaparsın geriye kalan 6 günde de işte evini düzenlersin eksiklerini felan alırsın işte kuaför fotocu felan halledersin diye düşündüm ama yine de sen b hesap yap annenle canım çünkü sana uyar bi bakarsın annen olmaz filan der :/ benim aile çok karıştığı için ben hep onlarla ayarladım :/ inşAllah hayırlı bi şekilde gelin oluruz canım dualarım seninlee
Tecrübeli değilim ama gördüğüm duyduğum kadarıyla genelde şöyle yapıyorlar. Önce oturacağınız yere eşyalarınızı çeyizlerinizi yerleştirirsiniz. Bu süre içinde kuaför fotoğraf gibi işleri halledersiniz. Sonra tekrar kendi memleketinize dönüp orada kına gecesini yapıp düğün için oturacağınız yere gelip kalırsınız :) Yorucu bir süreç ama pek seçeneğiniz yok gibi.
İzmirin neresine geliyorsunuz :)
seninkide benim tam tersim olmuş kızzzzzzzzinşallah allah gönlüne göre verir canımbende izmirden istanbula gelin gidebilirim iş durumumuza baglı , o zaman kınayı izmirde yapcaz 2-3 gün sonrada dügüne istanbulaaaaaa
Amin canım çok sağolllseninkide benim tam tersim olmuş kızzzzzzzzinşallah allah gönlüne göre verir canım