• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlla kabarık model mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenNeriman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin icine sinsin kendine ve esine güzel görün yetmezmi opuyorumnanaktan bende kabarik olmayan ve az kabarik olan gelinlikleri begeniyorum sac makyaj ile bütünlestimi harika olursun..

bence cok hos bende kabarik gelinlikleri sevmiyordum ve sade bisey aldim ve herkes cok begenmisti

Sen nasıl beğeniyorsan o güzeldir tabi
Herkesin zevkleri farklı
Önemli olan senin ne istediğin

cnm bende hafif kabarık modelleri beğeniyorum eklediğin modeller çok güzel ama istemek değil senin üstündede güzel durması önemli eğer giydiğinde içinde kendini mutlu hissediyorsan kabarık mı değilmi o kadar önemli değil . mesela birde fiziki şartların modelle uyuşması gerek o yüzden ben kabarık bir model alıcam kısmetse

Ya kabarık olmayanlar sonucta yakınlarımızın dügünün de de giyilebilir .. Ben kardesimin dügününde öyle yaparım sahsen düz bir gelinlik modelinin rengini degistirip giyebilirim .. Ama kabarık olanlar biliyorsun ki her zaman giyilmiyor ben baskalarının dügününde alıpta giyemem mesela ..

Ama sen begendiysen sorun yok!! Kabarık sevmiyorum bu yüzden de hic giyemeyecek olmam sorun olmaz cok büyük eksiklik degil dersin .. Sonucta senin icine sinen de bu yani ..

Senin icine sinsin kendine ve esine güzel görün yetmezmi opuyorumnanaktan bende kabarik olmayan ve az kabarik olan gelinlikleri begeniyorum sac makyaj ile bütünlestimi harika olursun..

Bende cok kabarık sevmiyorumm .. Bizim dügünler de masallah gelinler balon gibi oluyor .. Yeterki kabarık olsun yakısıp,yakısmaması önemli degil .. Gelinim ben diye takıp takıstırırlar ne kadar alakasız renk varsa yüzlerine sürdürürler ..kaydirigubbakcemile3

ya caniim yanlis anlamada ayni geceliklere,normal elbiselere benziyolar..
ama tabii senin zevkin,senin secimin ;)

tşk ederim düşüncelerinizi payllaştığınız için tabiki ben beğendiğimi giyip alcam ama adece bi düşünceydi bu hafif kabarık istiyorum buraya koyduğum modeller gibi ama balon gibi sevmiyorum tabiki herkesin zevki kendinedir

bence sen içine sineni seç. illa kabarık olsun diye bir kural yok bence.
ablalarım da bana illa biraz daha kabarığını seç yok daha ışıltılı olsun falan dediler
gönüllerini kırmamak için denedim
güzel değiller miydi güzellerdi
ama onlarca gelinlik deniyorsun ve bir tanesini giydiğinde tamam bu oluyorsun
açıkcası ben hep senin koyduklarına benzer daha düz kesimli dantel gelinlikleri beğeniyordum
açıkcası kendimi en çok onun içinde güzel hissettim ve öyle bir şey alııyorum.
ayrıca gelinlik bambaşka bir şey, renklisini başkasının düğününde giyebilirsin önermesine çok katılmıyorum.
gelinlik modeli sade de olsa danteliyle ya da duvağıyla hatta sırf beyaz rengiyle bambaşka hava veren bir şey .

1260.jpg
[/IMG]

1268.jpg

şuanlık bunlar hoşuma giden ama bunlara benzer olucak biraz kabarık olabilir tabi

Bende cok kabarık sevmiyorumm .. Bizim dügünler de masallah gelinler balon gibi oluyor .. Yeterki kabarık olsun yakısıp,yakısmaması önemli degil .. Gelinim ben diye takıp takıstırırlar ne kadar alakasız renk varsa yüzlerine sürdürürler ..kaydirigubbakcemile3

aynen canim bencede,gelin tabiki ayricalikli $iklikda olucak ama barbie gibi degil sempatiksalakcinni

herkesi dinleme su devrede benimde evlendigim zaman taş koydurmadım gelinligime cokta kabarık deildi taşssızz gelinlikmi olur , mor gelin buketimi olur , aaaa bu renk makyaj olmaz herkes konustu ben kulaklarımı kapattım ogun cok mutluydum gelinligimden herseyimden sen giyeceksin senin içine sinmeli bosver milleti

katılıyorum sana canım benim valla bende herşeyimi seçerken sadece nişanlım vardı.biz böle mutluyuz..bu arada mor buket çok güzel olmuş.hihoyyyt

Back