• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlla kabarık model mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenNeriman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BenNeriman

Ziyaretçi
kızlar ben bu modelin alt kısmını beğendim sizce bi gelinlik kabarık mı olmalı

Eklentiler

• $gelin25.jpg
    $gelin25.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 109
ben begendim valla sade daha guzel oluo kugu gibi

bunların arasında hangisi güzl sizce

1 tane foto var daha ekliosun sanırım

ya herkes illa kabarık olcak diyoda bende böle beğeniyorum

herkesi dinleme su devrede benimde evlendigim zaman taş koydurmadım gelinligime cokta kabarık deildi taşssızz gelinlikmi olur , mor gelin buketimi olur , aaaa bu renk makyaj olmaz herkes konustu ben kulaklarımı kapattım ogun cok mutluydum gelinligimden herseyimden sen giyeceksin senin içine sinmeli bosver milleti

bi kaçıda bu

Eklentiler

• $ac12787ec8628e6247e6618781db71d3.gif
    $ac12787ec8628e6247e6618781db71d3.gif
    14,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $a9.jpg
    $a9.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $pronovias2008-2.jpg
    $pronovias2008-2.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 101
becede çok hoş canım
ben önce kabarık almıştım sonradan düğün tarihi 2 ay uzatınca onun yerine düz model beğendim bu ay dikilecek mayısta gidicem bende gelinlikciye

bu geliinliklerin altında yuvarlak tel var onları beğenmiyorum ya sanki hareketlerimi kısıtlıyor gibi hissediyorum böle bişiyler düşünüyorum kabarık olmucak

becede çok hoş canım
ben önce kabarık almıştım sonradan düğün tarihi 2 ay uzatınca onun yerine düz model beğendim bu ay dikilecek mayısta gidicem bende gelinlikciye

ne güzel Allah mesut etsin canım benimde daha 1 sene var ama şimdiden herşeyde bilgim olsun istiyorum

ya foto eklemeyi becerebilsem büüyük olarak eklicem kabarık olamayan modelleri ama yapamıyorum ardaşalr bi yardım edin nasıl eklicem

ne güzel Allah mesut etsin canım benimde daha 1 sene var ama şimdiden herşeyde bilgim olsun istiyorum

tabiki olması lazım inan ben biliyorumla olmuyor ben şuan bi çok şeyim hazır olmasına rağmen sanki hiç bir şeyim hazır dğeil gibi geliyor halbuki bi kuaförüm ve gelin çarşım eksik (iç giyim ve ayakabılar) ama kuaför işi çok zormuş hele benim gibi kararsız biri için çok zor boshayallersmile

bende hep kabarık olmayan modellere yoğunlaşmıştım ama etrafımdaki herkes ve gittiğim tüm gelinlikçiler böyle gelinlik olmaz ne bu abiye elbise gibi diye diye beynimi yiyip bitirdiler. boyum uzunmuş zayıfmışım boynum uzunmuş olmazmış ! ama gönlünden geçen neyse kimseyi dinleme benim gibi. içine sinen neyse o olsun. bi de hep hazır olanlarda kabarık model olduğu için onları deneye deneye ve bu laflara eyvallah dedim

2009-Model-Aysira-Gelinlik__22741107_0.jpg

bir aksilik olmaz ise gelinlik modelim bu benimkinin danteli daha canlı pırıl pırıl

cepkende bu ön kısımı kapalı olacak gelinliğin o gümüş kısında bitecek canım
2990039360101769385rdaXsJ_ph.jpg

canım ya şu üst kısmı aynı bende böle istiyorum yaa gğüs kısmıda kapalı olcak şu resim yüklemeyi bi anlatsan arkadaşım bi kaç tavsiyem olabilir sana böle büyük yükleyemiyorum ben

canım ben sitelerden bulup hızlı mesaj kısmında mesay yazılan yerinde dağ resmi gibi küçük bişe var oana tıkla link kopyla ayapıştır oluyo :D

ya güzelim illa diye birşeymi sen neyi içine sindiriyosan onu giyersin hevesin nasılsa onu yap içinden geldiği gibi.....

......

Eklentiler

• $25af6e70f2e3516826b9fcb7e02c60e6_1265999575.jpg
    $25af6e70f2e3516826b9fcb7e02c60e6_1265999575.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $imagesCASTU39M.jpg
    $imagesCASTU39M.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 61
ya güzelim illa diye birşeymi sen neyi içine sindiriyosan onu giyersin hevesin nasılsa onu yap içinden geldiği gibi.....

tabiki illla diye bişiy yok canım ama bu modeller nasıl diye soruyorum herkes kabarıktan yana mı mesela

Back