2020.******23.temmuz**************beklemede
/teraziye***27.temmuz**************beklemede
gülcan*****22.temmuz**************beklemede
sndz *****20.temmuz**************beklemede
beyazzmbk**13.agustoz*************​beklemede
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Arzu3850.********************ilk.1hamişimiz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Amin insallah canim.. Artik dayanacak gunum kalmadiHm anladm cm tedavinin inşş hayırlı olur kuzum hayırlı haberlerle gel inşşşş
Canim kist polikistik over mi ? Nasil bi tedavi goruyosun kistler içinGuzellerim kusura bakmayın bayram yaklasiyo genel temizlkkleer basladi yazamadim cok yoruldum ama ya :)) ben tedavi su sekilde goruyorum kist ve enfeksiyon tedavisi kistim surekli yeniliyor
hep öyleyiz cm sabır rabbim muhakkat mukafatını verecek inşşşşşşşş bizlerde öyleyiz hep gel gitlerimizoluyo gülümmmAmin insallah canim.. Artik dayanacak gunum kalmadi
hem nedicem cm sen ev hanımımıydın çalışıyomusun pekihep öyleyiz cm sabır rabbim muhakkat mukafatını verecek inşşşşşşşş bizlerde öyleyiz hep gel gitlerimizoluyo gülümmmoyüzden sabırrr
İnsallah bu ay gelir bebislerimiz yaa. Milletin laflarindan biktim.. Simdi kaynim evlenicek bencillik mi yapiyorum bilmiyorum onun karisinin hemen hamile kalmasini istemiyorum. Cynku ozaman hersey daha fazla sinirlerimi bozacak hem esimin ailesinin tavirlari hemde kolu komsunun laflari.. İnsallah o evlenen kadar hamis kalirim ya rabbim...hep öyleyiz cm sabır rabbim muhakkat mukafatını verecek inşşşşşşşş bizlerde öyleyiz hep gel gitlerimizoluyo gülümmmoyüzden sabırrr
bencillik yapmıyosun cm bekledigin için istiyosun bu dogal durum bizler evlat hasretiyle yandıgımız için böyleyiz kuzum üzülmeinşşş gelcek bebişlerimiz öpüyorum seni üzme kendiniİnsallah bu ay gelir bebislerimiz yaa. Milletin laflarindan biktim.. Simdi kaynim evlenicek bencillik mi yapiyorum bilmiyorum onun karisinin hemen hamile kalmasini istemiyorum. Cynku ozaman hersey daha fazla sinirlerimi bozacak hem esimin ailesinin tavirlari hemde kolu komsunun laflari.. İnsallah o evlenen kadar hamis kalirim ya rabbim...
İnsallah bu ayki tedavimle gelir de su psikolojiden kurtulayim artik.. Sen ne kadardir istiyorsun ?bencillik yapmıyosun cm bekledigin için istiyosun bu dogal durum bizler evlat hasretiyle yandıgımız için böyleyiz kuzum üzülmeinşşş gelcek bebişlerimiz öpüyorum seni üzme kendini
innşş cm inşş benimde ilk eşim istemedi 2 yıl istemeye başlayınca 3 yılda haile kaldım ve 1.50 aylıkken bebişim tutunamadı düşdü cm şimdide tedaviye başlayalı 7 ay aldu aşılama daha bu ay oldum cm işde böyle innşş gelir bebigim benimde bu ayyyİnsallah bu ayki tedavimle gelir de su psikolojiden kurtulayim artik.. Sen ne kadardir istiyorsun ?
innşş cm inşş benimde ilk eşim istemedi 2 yıl istemeye başlayınca 3 yılda haile kaldım ve 1.50 aylıkken bebişim tutunamadı düşdü cm şimdide tedaviye başlayalı 7 ay aldu aşılama daha bu ay oldum cm işde böyle innşş gelir bebigim benimde bu ayyy
Ayyy insallah canim benim yaaa
Canim kist polikistik over mi ? Nasil bi tedavi goruyosun kistler için
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Arzu3850.********************ilk.1hamişimiz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ayy canim bu mutlulugu allah isteyen herkese nasip etsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu arada esim eczacı eger ki ilac tedavisi goren varsa ilaclarin maddi kulfeti oldukca fazla biliyorum eger ki ihtiyaciniz olursa hem kolayca tedarik edebiliriz hemde maddi konuda yardimci olabiliriz... bulamadiginiz ilac filan olursa ulasabilirsiniz
Ayy canim bu mutlulugu allah isteyen herkese nasip etsin...
Aminnn arzucum inşşşş kuzum göbeşine göz kalemiyle nevin yazarmısın umulurki yazılan kişide hamile kalıyomuş yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?