ilkten çetin e giden var mı

ben yarın 4. seansıma gideceğim. kendisi gerçekten çok etkileyici bir kişilik, 3 seansta çok fazla şeyi farketmemi ve düşünmemi sağladı. daha katetmemiz gereken uzun bir yol var ama şuana kadar bende çok olumlu bir izlenim bıraktı ve güvenimi kazandı. siz hangi konuda yardım almayı düşünüyorsunuz? ben kendisine br internet sitesi aracılığı ile ulaşmış ve oradaki yorumlardan çok etkilenmiştim.

Tavsiye ediyorum com. internet sitesinde hakkında o kadar çok olumlu yorum vardı. Çok çok pahalı olmasına rağmen yıllardır çektiğim acı bitsin diye parayı hiçe saydım. 4 5 kere gittim. Hiçbir fayda görmedim. Resmen şöyle oldu böyle oldu diye ben her defasında olay anlatıyordum ve o doğru dürüst bişey demeden seans bitiyordu. Yani hep kısırdöngüdeki aynı olaylarımı anlattım ve öyle söylendiği gibi bana farkındalığımı açacak soru vs sormuyordu.
bu kadar çok yorum almış tavsiye edilmiş bi insan bana niye yardım etmedi ve de tabii paramı aldı hâlâ anlamaya çalışıyorum...

yani yanlış yönlendirmek istemem ama çevremde çokça karşılaştığım gibi psikolojik danışmanlık almaya başlayacağım ve her şey bir anda düzelecek gibi bir yanılgıya mı kapıldınız acaba? ben daha önce başka bir danışmanlık almadığım için doğru değerlendiremiyor olabilirim ancak biliyorsunuz ki bu uzun bir uğraş gerektiren bir süreç. yalnız inandığım bir şey var ki eğer kendinizi yakın hissetmediyseniz ya da bir şeyleri doğru gittiğini düşünmüyorsanız başka bir uzmandan danışmanlık almanız daha doğru olacaktır :)

bu arada kendisi özellikle bazı konularda yorum alıyor, ilkten hanım'ın uzmanlık alanlarını incelediniz mi? sizin danışmanlık alma nedeninizi bilemiyorum ama belkide uzmanlık alanları size uymamıştır.

Kızlar dr un seansı ne kadar ve nasıl bir tedavi uyguluyor yani farkındalık mı bilişsel dav tedavi mi bir kaç çeşit tedavisi var psikologların uyguladığı çünkü yazarsanız sevinirim C comeroglu daisysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…