- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
zübük filmindeki gibi..biliyorsunudur..din iman..emekliye asgari ücretliye 30 ar tl zam:))Aslında mustahak canım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zübük filmindeki gibi..biliyorsunudur..din iman..emekliye asgari ücretliye 30 ar tl zam:))Aslında mustahak canım ...
din derslerinde dini konmu anlatıyord hocalar allah aşkına,ortaokuldaki öğretmenimiz en çok geçim sıkıntısıdan yakınırdı..biz çocuğuz geçim sıkıntısındanhaberimiz yok..akşam vakti eve gidyorduk..ders saatleri uzun olunca..çoluğu çocuğu üşünenmi var..ya tabii ki önceden öyle dilekçe falan da veremiyordun mecburi giriyorduk derslere bazılarımız
dinlemiyordum da bir de saçma sapan sataşmalarına maruz kalıyordum herifin
din derslerinde dini konmu anlatıyord hocalar allah aşkına,ortaokuldaki öğretmenimiz en çok geçim sıkıntısıdan yakınırdı..biz çocuğuz geçim sıkıntısındanhaberimiz yok..akşam vakti eve gidyorduk..ders saatleri uzun olunca..çoluğu çocuğu üşünenmi var..
zübük filmindeki gibi..biliyorsunudur..din iman..emekliye asgari ücretliye 30 ar tl zam:))
ee sağlkdurunmuna bakmadan öğretmen yaparlarsa böyle olur,yeminle orta birdki din hocamız delydi..öğretmen aaşlarını pretesto etmek için 40 dakika saygı duruşunda durdu bir keresinde,ilk on dkika öyle baktık hocaa..sonra sınıfta gırgır şamata..zil çalınca çıktı snıftn..bir şey sorsak günah srulmz bunlar derdi..bir de hakaret boyutuna vardırırdı işi ben en çok ona sinir olurdum
ben o zamanlar deisttim mesela
deistlere deyyus derdi
deyyus da karısını, kızını pazarlayan demek
bu nasıl bir aşağılamadır anlamıyorum.
yükselenlerin pek çoğu bu şekilde yükseliyorkihalkın hasas yönlerini kullanarak..Hahaha çok anlamlı bır fılm gercekten
ee sağlkdurunmuna bakmadan öğretmen yaparlarsa böyle olur,yeminle orta birdki din hocamız delydi..öğretmen aaşlarını pretesto etmek için 40 dakika saygı duruşunda durdu bir keresinde,ilk on dkika öyle baktık hocaa..sonra sınıfta gırgır şamata..zil çalınca çıktı snıftn..bir şey sorsak günah srulmz bunlar derdi..
ilk okul dörtteki öğretmenimiz burnunu karıştırıyordu.midem bulanırdı..
ahahah o nasıl bi protesto ya
hele bizim bitanesi vardı show gibiydi yav şey derdi
hepinizin aklından ne geçtiğini biliyorum, aklınızı okuyorum ben sizin şizofren tam
bir de gelecekten haber verirdi ay kırık
bir tanesi sümkürür sınıfa yere atardı
yükselenlerin pek çoğu bu şekilde yükseliyorkihalkın hasas yönlerini kullanarak..
canım eğtim öğretim şart nun için,şu an insanlar yndaşçılığı benimsedi sadece..şu guruba dahil olursak rahat oluruz diyen çok..böyle zihniyetler yetşiyor maalesef..Ama halk bunun farkında degıl ve olan bızlere oluyor.
Dın Allahla benım aramda olan bırseydır, bir baskasının dine baglılıgı benı ılgılendırmıyor.
Ben Devletıme, yurduma ne gıbı katkılar saglıyor buna bakarım.
Suanda tarafını tuttugum partı ıktıdar olsun tum dusuncelerım uydugu halde eger kı vatana mıllete bır faydası yoksa asla oyumu vermem.
Keske herkes bu sekılde tarafsız dusunebılse ulkemız ne guzel olur ..
hepinizin aklından ne geçtiğini biliyorum, aklınızı okuyorum ben sizin şizofren tam
Midem bulandı
Nızım Lisedeki Dın hocası sapıktı
para ile imamnın kimde olduğu belli olmz demişler,boşver gerçekten okulda din adına hiç br şey öğrenmedi..aydın dn hocamız hiç oladı..hepsinin kafasnda önyargılar vardı..bie hiç bir şey katamadılar..hiç güya da temizlik imandan gelir yani
para ile imamnın kimde olduğu belli olmz demişler,boşver gerçekten okulda din adına hiç br şey öğrenmedi..aydın dn hocamız hiç oladı..hepsinin kafasnda önyargılar vardı..bie hiç bir şey katamadılar..
çok doğru yazılmış..ben 30 yaşımda ilgilenmeye başladım din ile..küçükken herşeye günah vs denmesi beni soğutmuştu..
kim öğretecek peki..ben bu söylediğine katılmıyorum. çünkü öğretmenler bizim gibi onu yapma günah bunu yapma yasak. gibi bilinçsiz bir şekilde baskıcı öğretmezler diye umuyorum onlar daha eğitimli . çocuklara dini sevdirerek öğretmeleri daha doğru olur . çocukların tam öğrenme çağı olan o yaşlarda öğrenecekler doğruları,, MESELA bi çocuk diyelimki suyu nasıl içeceğini küçük yaşta öğrenmemiş. kafasına göre ayakta yada oturarak içmiş. gelmiş 12 yaşına hayır suyu oturarak içmelisin . dersek çocuk bu yaştan sonra alışkanlığını değiştirmekte zorluk yaşar. alışkanlıklar bilgiler küçük yaşta öğretilmeli.
nereden bilebilirsinizki çocuğunuzun öğretmeninin nasıl bir öğretmen olduğunu..ben bu söylediğine katılmıyorum. çünkü öğretmenler bizim gibi onu yapma günah bunu yapma yasak. gibi bilinçsiz bir şekilde baskıcı öğretmezler diye umuyorum onlar daha eğitimli . çocuklara dini sevdirerek öğretmeleri daha doğru olur . çocukların tam öğrenme çağı olan o yaşlarda öğrenecekler doğruları,, MESELA bi çocuk diyelimki suyu nasıl içeceğini küçük yaşta öğrenmemiş. kafasına göre ayakta yada oturarak içmiş. gelmiş 12 yaşına hayır suyu oturarak içmelisin . dersek çocuk bu yaştan sonra alışkanlığını değiştirmekte zorluk yaşar. alışkanlıklar bilgiler küçük yaşta öğretilmeli.
napıyordu ki