Merhaba sevgili hanimlar,
1.sinif velilerine sorum cocugunuz okuma ve yazmada nasil. b,d,p harflerini birbirine karistiriyor mu, ayni sekilde s ve z yi karistiriyor mu? Bunun gibi m,n harfleri ile f ve v karistiriliyor mu? Haftasonu gittigimiz merkez disleksi olabilir dedi.Cocugun girdigi seans icin fatura kesti bana cocugumla ilgili bilgi vermek icin ayri fatura kesti. Birde 20 dakikalik gorusmede disleksi olabilir dedi.ogluma yazi yazdirmis, cocukta gelisiguzel yazmis.Sizlerin cocuklari da bu harfleri karisitiriyor mu bu normal midir.2.sinif anneleri icin sorumsa cocuklariniz 1.sinifta ilk donemde okuma yazmayi sokmus muydu.Maalesef cocuklarimiz ticari somurge aracina dönmüs vaziyette.
Ayrica disleksi sorunu yasayan var mi aranizda.Eger var ise nasil tespit edildi.Istanbulda guvenerek gidip bu tarz testleri kime yaptirabilirim.Artik özele gitmek istemiyorum.Oralarda cok sömürülmeye calisildik.Ayrica konusma terqpisi de aldirmaya basladik.Beni cok üzen ve yoran belirsiz bir sürecin icerisindeyim.Cok degerli öneri ve deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum.iyi aksamlar