• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilkokul 1.sinifa okuma yazma bilerek baslamak

Benim oglum da 1.sinif bu sene , oda harflerin hepsini tanıyordu hevesliydi bizde gösterdik iyiki de gösterdik, devlet okuluna gidiyor sınıflar çok kalabalık ogretmen bire bir ilgilenemiyor doğal olarak, harfleri tanıdığı halde okuma birleştirme benim ilgim sayesin de söktü okumayı. Uzman değilim ama iyiki de biliyordu , yoksa daha zor ola bilirdi , tabi ki öğretmenler daha iyi bilir

3 yaşında kendi kendime öğrenmişim.
Okulda acayip sıkılıyordum, kimse ilgilenmiyordu. Öğretmen nasıl olsa biliyorum diye bir köşede kitap okumamı bekliyordu.

Keşke okulda öğrenseydim. İlkokulu hep sıkıcı boğucu hatırlıyorum bu yüzden.

Benim oglum da 1.sinif bu sene , oda harflerin hepsini tanıyordu hevesliydi bizde gösterdik iyiki de gösterdik, devlet okuluna gidiyor sınıflar çok kalabalık ogretmen bire bir ilgilenemiyor doğal olarak, harfleri tanıdığı halde okuma birleştirme benim ilgim sayesin de söktü okumayı. Uzman değilim ama iyiki de biliyordu , yoksa daha zor ola bilirdi , tabi ki öğretmenler daha iyi bilir
Sizin öğretmen sıkıntılıymış. Siz öğretecekseniz neden okula gidiyor ki bu çocuk.
Sınıf kaç kişilik

Bak bende kızıma okuma yazma öğretmedim oda çok ısrar etti fakat sinifta sıkılır dedim . Ama istiklal marşı nin 10 kıtasını anaokuluna giderken öğrendi yolda söylüyordum o ezberliyordu. İlk okulda istiklal marşı güzel okuma yarışmasında 2. Sinifda 2. Ligi 4. Sinifda 1. Ligi var bu sayede.saymayida öğrettim sayıları okulda hiç zorlanmadım . Matematiği şuan çok iyi. .

Back