Benim kardeşim 5 yaşında okumayı biliyordu. Anaokulu ve birinci sınıfta çok sıkıldı. Sürekli 2. Sınıfların dersine gönderiyordu öğretmen. Tabi suan üniversite mezunu yeni nesil nasıldır bir şey diyemem.Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Okumaya hevesi var işte ne güzel. Ben de anneannemin de desteğiyle okul öncesi öğrendim, okula başarılı başlayıp öğrenim hayatımda daha başarılı olmamı sağladı. Kötü bir etkisi hiç olmadı zaten, kitap okumayı çalışmayı hep sevdim. Ne güzel siz de bol bol kitap alıp heveslendirin çocuğunuzuMerhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Çok ilerlemeyin.Bu sefer sınıfta sıkılacak.Verilen ödevleri yapmak istemeyecek ben biliyorum diye.Öğretme yerine faydalı kaltiteli oyunla zaman geçirin.Öğretmeninde çok anlayışlı olması gerekecek.Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Normalde okula başlamadan önce okuma yazma ve dört işlem bilen çocuklar sıkıntı yaşardı ve diğer arkadaşları bunları öğrenirken sıkıldığı için sorun olarak değerlendirilirdi. Ama şimdi çocuklar okul öncesi eğitiminde zaten birçok şey öğreniyor ve hiçbir şey bilmeden okula giden çocuklar zorlanıyor. Bence akışa bırakın, istiyorsa öğrensin ama bunu programlı ve olması gereken düzeyden fazla yaptırmayın.Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Bence daha iyi bile olur,1.sinif veli için de öğrenci için de çok zor siz o zorluğu çekmeyeceksiniz...bende bu mantıkla oğluma öğretmedim ama pişman oldum ilerde küçük oğlum okuma bilerek okula başlamasını istiyorumMerhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Kendi öğrenseydi yapacak bir şey yoktu ama siz bu konuda özel çaba harcıyorsunuz , doğru bulmuyorum.Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir konu var. Seneye 1.sinif olacak çocuğum şu an okuma yapabiliyor. Öyle kendi kendine öğrendi diyemem. Hevesliydi sorularını yanıtladık baktım güzel gidiyor öğrendiklerini unutmasın diye sonrasında ben teşvik etmeye devam ettim. Velhasılı bazı harfleri unutmak dışında çoğu kelimeyi okuyabiliyor. Ben teşvik edip geliştirmesine yardım etmek istiyorum ama yanlış mı yapıyorum emin değilim. Özellikle sınıf öğretmenlerinden fikir rica ediyorum bu konudan dolayı 1.sinifta problem yaşar mıyız yoksa daha mı iyi olur? Çevremde birkaç kişiden bilenlerin sıkıntı yaşamadığına dair örnekler dinledim biraz da o yüzden teşvik ettim ama yine de emin olamıyorum.
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?