çıkın bir milli eğitim müdürlüğüne bakın bakalım nasıl düşürüyolar o 5000tlyi 100lere
6.000 TL çok fazla. Nasıl isterler bu parayı aklım almadı. Tamam kendi semtindeki okul değil diye belki istenebilir ama 300 olur 500 olur. 6.000 ne demek yakafamçokkarıştı
Az daha koyun üzerine özel okula verin diycem amabenneyaptımki
bu miktar çok fazlalmaz:500-600 lira olsa neyse de 6000 lira diyorsunuz:1shok:
çok şaşırdım gerçektenakannehir
ilk defa böyle bir miktar duyuyorum biz kendi bölgemizdeki okula yazdırdık ben 20 tl verdim ama 10 verende var hiç veremeyende,özel bir okulun yıllığı kadar bağışmı istiyorlar tabiki şikayet edilcek bir durum var bağış almak hak olabilir ama insanları soyup soğana çevirmek değil kötükedihüso
bizim burda altı binle 2 dönem özele yollarsınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu kadar ücreti hangi semt ve okul istemiş merak ettim. ikametin dışında bir okul olursa evet bağış adı altında para istiyorlar ama 500 ve 1000 arası fiyatlar olur.
evet çok üzücü ama gerçek bu((benim arkadaşımada aynısı oldu adres tutmadığı için 6000 istediler
benim adresim tuttuğu halde 500 istediler öğretmen seçmek istersende 1500 2000 cebine koy öyle gel dedi sayın müdürümüz resmen çocukların üzerinden rant sağlıyorlar kimden ne koparabilirsem
sözde eğitime tam destek :)))
evet cnm öyle bi hakları yok ama resmen insanlara psikolojik baskı uyguluyolar ....
yarın kayıt günümüz kesinlikle para vermeyi düşünmüyorum ama bakalım neyle karşılaşıcaz....
Hay yasa be irmak, sadece banami soylendi bu diye kafayi yemek uzereydim burda yazilanlardan dolayi, sen ilac gibi geldin.
Ben zaten durumu anormal otesi buldugum icin paylastim burda ama maalesef bazi arkadaslar beni fircaladilar sanki suclu benmisim gibi. ama sagolsun bazi arkadslar duygularini iyi niyetle paylasmislar, bende memnun oldum hatta ogretmen secimi icinde bir para odendigini yine burdan ogrendim bir arkadasimin sayesinde. bakalim daha neler duyacagizohaoldumsmile
cnm gerçek olan bu bütün okullar olmasada bir çok okul bunu yapıyo
adres tutmuyosa güzel bir bağış isteniyo tutuyorsada öğretmen seçimi
için isteniyo öğretmen seçmiyosanda okulumuzun paraya ihtiyacı var
çocuğunuzun rahat bir eğitim almasını istiyorsanız bağış yapmanızı istiyoruz diyorlar
okul kayıtları için nüfus müdürlükleri bu kadar sıkı takip edilirken neden okullar takip edilmiyor
o zaman kayıt zamanı millieğitimin görevlendirdiği kişiler tarafından okul müdürlükleri takip
edilsin insanlar bağış yaptırılmak zorunda kalmadan rahat rahat kayıtlarını yaptırabilsin
topiğin geçmişini okumadım arkadaşlar kusura bakmayın,
fakat durumu güzel dille yazılmış bir dilekçeyle,
sırasıyla,
ilçe mili eğitime,
il milli eğitime
ve bakanlığa faks çekmenizi tavsiye ederim,
okulun bütün ihtiyaçları devlet tarafından belli ödeneklerle karşılanıyor,özel sektör değil sonuçta..
Lütfen bu işlere sessiz kalmayın,
Okul isminden sizden bu parayı isteyen idarecinin ismine kadar herşeyi de eklemeyi unutmayın..
merhaba,
bu parayı isteyen okullar hangileri isim verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?