• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN TÜM DERSLER ve KİŞİSEL GELİŞİM

smart38

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
106
1
621
48
İstanbul
Merhaba,
ilköğretim öğrencileri için etüt dersleri ve ödevleri konusunda yardım ve yönlendirme konusunda çalışmalar yapıyorum. Haftanın 5 günü öğrencilerin okul dışı saatlerinde 5 er kişilk gruplarla her öğrenciyle birebir lgilenerek dersleri,ödevleri ve eğitici çalışma ve aktivitelerle hem okula yardımcı,hem sınavlara hazırlık hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyorum..
Ayrıca haftanın belirli gün ve saatlerinde kitap okuma saatleri,yine belirli gün ve saatlerde İngilizce Konuşma Kulübü mevcuttur..

Merhaba! Ben Kety. Litvanyalıyım.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 1-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.

Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Gorusmek uzere
kety-lord@yandex.ru

Back