• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Mi, Anadolu Lisesi Mi?

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
33
318
Ankara
Kızlar, şu an ilköğretimde çalışıyorum. Gürültüsü, evrak işleri şudur budur çok yoruyor. Anadolu liselerine ilk atamayla başvurular dün itibarıyla başladı. Puanım iyi; ama lise öğrencileri biraz gözümü korkutuyor. İlköğretimdeki 8. sınıfların halini görünce, daha kötüsünü düşünemiyor insan. Tecrübesi olan arkadaşaların önerisini bekliyorum.

Ben de daha önce okutmanlık yapıyordum,hazırlık sınıflarına giriyordum.sonra evlenince milli eğitime geçtim ankaraya gelebilmek için.ilköğretim o kadar gürültülü ve yorucu geldi ki.fiziksel yorulmuyorsun ama kafa kalmıyor ve öğr enciler sağolsun o kadar şımarıklar ki,işleri güçleri muhabbet.anadolu lisesine geçmeyi ben de düşündüm ama orada okuyan öğrencilere soruyorum,ingilizce derslerinde yine hep gürültü oluyormuş.belki de okuldan okula değişiyordur.inan bu konuda ben de kararsız kaldım.şu anda ücretsiz izindeyim ve okula dönmeyi hiç mi hiç istemiyorum.siz neredesiniz?şu anda sanırım norm fazlası görünüyormuşum belki şubatta tayin isteyebilirim ama hangi okul iyidir bilemiyorum.kafam rahat etsin istiyorum,daha saygılı öğrenci istiyorum.sinirlenmeden ders işlemek istiyorum.bu mümkün mü acaba?

Back